• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.02.2024

10:11

Užas! Devojka umrla tokom odnosa sa fudbalerom slavnog kluba!

printscreen

Fudbal

Užas! Devojka umrla tokom odnosa sa fudbalerom slavnog kluba!

Podeli vest

Kako bomba je odjeknula vest da je fudbaler brazilskog Korintijansa Dimas Kandido de Oliveira Filjo (18) trenutno pod istragom policije u domovini, jer je nakon intimnih odnosa sa njim preminula njegova devojka Livija da Silva.

Perspektivni fudbaler slavnog kluba, kojem mnogi predviđaju sjajnu budućnost, pozvao je hitnu pomoć, ali nije mogao da spasi život nesrećne devojke.

Mediji iz Brazila prenose da je Liviji pozlilo dok su vodili ljubav, da je Dimas odmah regovao i da je tinejdžerka prebačena u bolnicu, gde je preminula.

 

Ona je doživela četiri srčana udara tokom odnosa sa fudbalerom, a policija je otvorila istragu protiv igrača jer je njegova izabranica imala posekotinu u vagini, koja je krvarila.

Poslednje informacije govore da je prvi srčani udar Livija doživela tokom odnosa, drugi u kolima hitne pomoći, a treći i četvrti nakon što je stigla u bolnici. 

- Policija istražuje slučaj u želji da utvrdi da li je bilo nasilja ili unošenja nekog predmeta u vaginu. Igrač je pod istragom, a smrt je sumnjiva. Trenutno nemam više informacija jer je čitav slučaj veoma složen -rekao je advokat preminule Livije. 

Mladi Dimas tvrdi da su imali dva puta odnose, a da je prilikom drugog primetio da je ostala bez svesti. Otkrio je da je upoznao Liviju preko Instagrama, ali nije poznato da li je ovo bila avantura ili su bili u emotivnoj vezi.

 

 

 

 

 

Ustanovljeno je da ni kod nje ni kod njega nema tragova narkotika ili alkohola, a jedini porok bile su im elektronske cigarete.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Lom u Parizu, uhapšeno više od 170 ljudi! (VIDEO)
Planeta

Lom u Parizu, uhapšeno više od 170 ljudi! (VIDEO)

Više od 170 klimatskih aktivista uhapšeno je zbog nasilnog učešća u protestima u sedištu francuske investicione kompanije "Amundi" u Parizu koja je veliki akcionar francuske energetske i naftne kompanije Total Energies kada je osam pripadnika obezbeđenja investicione kompanije povređeno, saopštila je policija.

25.05.2024

09:58

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija