Autor: Informer.rs

06.02.2024.

10:20

Foto: EPA

Sport

Italijani u transu, kakve reči! Ibrahimović je lud za Jovićem!

Veličaju srpskog asa u Italiji nakon novog gola za pobedu Milana 3:2 u Frozinoneu, a Karlos Paserini, novinar "Korijere dela Sera",  uporedio je bivšeg igrača Real Madirda sa legendarnim fudbalerom Milana.

"On je novi Danijele Masaro! Ulazi sa klupe i pogađa. Došao je poslednjeg dana prelaznog roka kao misteriozni objekat, preuranjeno obeležen kao promašaj, a sada je dodatna snaga u napadu. Dočekao je svoju osvetu" piše Paserini nakon novog bljeska Srbina.

Informer


Tvrdi poznati kolumnista i da je proslavljeni Šveđanin i ljubimac navijača Milana, Zlatan Ibrahimović, oduševljen Jovićem.

"Ibrahimović je lud za njim" - piše Paserini.

Informer

Legendarni Ibra se zalaže da se Joviću ponudi višegodišnji ugovor, tačnije do 2027. godine, jer mu ovaj ističe na leto.  I navijači Milana su sve glasniji da Srbin zaslužuje mesto u startnih 11, posebno jer ostaju bez Olivijea Žirua na kraju sezone.  

Jansno je koliko Italijani sada cene Luku, čim ga porede sa Masarom, koji je igrao za Milan od 1986. do 1995. godine i na 229 utakmica postigao 56 golova.

 Sa "rosonerima" je osvojio četiri titule šampiona Italije, dve Lige šampiona, tri UEFA Superkupa, dva Interkontinentalna kupa, a sa reprezentacijom Italije je bio prvak sveta 1982. godine,