Autor: Informer.rs

17.02.2024.

12:07

Foto: printscreen

Sport

Blago Mesiju! Muškarci odlepili kad su videli zadnjicu prelepe Antonele! (FOTO)

Srednjoškolska ljubav fudbalskog superstara smatra se jednom od najlepših u svetu sporta. Osim toga, vrela Antonela Rokuco važi za prirodnu lepoticu, koju mnogi smatraju najlepšom ženom fudbalera na planeti.

Retko kada ovaj slavni par ima priliku da uživa u javnosti jedno u drugom, gde god da krenu tu su paparaci i uporni fanovi, ali je ruku na srce to znatno manje u SAD nego u ostalim krajevima sveta.

Uskladio je srećni par autfite, a kratka uska haljina argentinske lepotice, otkrila je koliko savršeno izvajanu zadnjicu ima Mesijeva draga.

Informer

Rešio je Lionel da izvede atraktivnu suprugu na večeru, uživali su u dobrom vinu, a svi oko njih u pogledu na njegovu zgodnu ženu.

Informer

Zaljubljeni su ovi golupčići kao prvog dana, a povremene priče o Mesijevoj prevari nisu poljuljale njiho skladan brak. Oni su svoju ljubav krunisali 2017. godine i imaju tri sina.

Informer

Informer

Informer

Jasno je kao dan da mnogi zavide jednom od najboljih fudbalera svih vremena, ne samo na vrunskim sportskim dostignućima, već i na činjenici da pored sebe ima pravu bombu.