• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.11.2023

11:29

Skandal kakav se ne pamti! Mesi prevario ženu sa novinarkom! (FOTO)

Instagram

Fudbal

Skandal kakav se ne pamti! Mesi prevario ženu sa novinarkom! (FOTO)

Podeli vest

Brazilski mediji javljaju da je najbolji fudbaler planete, Lionel Mesi, prevario suprugu Antonelu sa novinarkom Sofijom Martinez koja prati reprezentaciju Argentine.

Svi oni kojima su Lionel Mesi i njegova prelepa supruga Antonela primer za pravu ljubav, sa nevericom su dočekali vest o prevari slavnog Argentinca!

Kao bomba je eksplodirala vest koju je otkrio brazilski "Directo do Miolo", da je nakon 15 godina braka, argentinska superzvezda prevarila ženu sa kojom ima tri sina. To je prema njihovim saznanjima uradio sa Sofijom Martinez, poznatom novinarkom koja prati argentinski nacionalni tim. Ona čak ima i fotografije i video snimke sa Mesijem na svom Instagramu.

Foto: printscreen instagram

 

 

Mesiju je Antonela prva ljubav, još kao dete je bio zaljubljen u nju i važili su za jedan od omiljenih parova u Argentini, ali i na celoj planeti.

 

Foto: printscreen

 

 

Mnogi muškarci zavide Lionelu jer je njegova izabranica jedna od najlepših i najzgodnijih supruga fudbalera, glasine o mogućoj krizi između para počele su nakon ceremonije Zlatne lopte 2023. godine, na kojoj je Mesi proglašen najboljim igračem na svetu po osmi put.

Ona nije izašla na scenu sa decom, a da li je to razlog, ostaje da se vidi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija