22.02.2024.

19:15

Foto: EPA

Sport

Ni crveni karton ga nije poremetio! Jović rešeta kao u najbolja vremena! (VIDEO)

Igra Luka Jović sjajno na startu 2024. godine, ali je seriju svojih dobrih partija prekinuo prošlog vikenda protiv Monce. Srpski napadač zaradio je direktan crveni karton nakon što je rivala udario po glavi. Na svu sreću, to nije uticalo ja Jovićev status u dresu Milana pošto se već danas našao u startnoj postavi protiv Rena u revanš meču šesnaestine finala Lige Evrope. 

Srpski napadač se na pravi način odužio Stefanu Pioliju na poverenju koje mu je pružio. Italijan je, bez obzira na prozivke koje je Jović dobijao poslednjih dana, rešio da nekadašnjem fudbaleru Real Madrida ukaže priliku. Luki je za novi gol bilo potrebno bezmalo 22 minuta! 

Gol koji je postigao nakon asistencije Tea Ernandeza poravnao je rezultat u Bretanji pošto je Ren prethodno poveo preko Berigauda u 11. minutu. "Rosoneri" su u prvom meču slavili sa 3:0 i pogodak Luke Jovića mogao bi da overi plasman italijanskog giganta u narednu fazu takmičenja. 

Joviću je gol protiv Rena bio osmi ove sezone na 22 utakmice. Srpski napadač uz to ima i jednu asistenciju, a stiče se utisak da je sjajnim igrama u dresu "rosonera" uspeo da povrati samopouzdanje iz perioda kada je nastupao za Ajtraht Frankfurt.