Autor: Informer.rs

24.02.2024.

14:00

Foto: EPA

Sport

Žena opsednuta seksom proganjala zvezdu Liverpula! Uhodila ga svuda po gradu, on hitno reagovao!

Kako navodi britanski "San", Arnold je godinu dana bio na meti jedne ženske osobe, koja je došla u posed njegovog broja telefona, pronašla njegovu adresu gde živi i doslovce ga terorisala!

Prema pisanju ovog lista, ona mu je slala eksplicitne poruke i fotografije, uhodila ga je po gradu, čekala ga da završi trening, dolazila u restorane gde je on bio, a najgore od svega što mu je dolazila i na kućni prag.

Informer

Osim toga, kako se navodi, uznemiravala je i članove njegove porodice.

"Trent je u poslednjih godinu dana preživeo pravi pakao. On i njegova porodica susreli su se sa nečim što nikako nisu očekivali. Jedna žena je njega i njegovu porodicu terorisala eksplicitnim porukama. Pronašla je njegov broj telefona i beskrajno ga zvala i slala neprimerene poruke, eksplicitnog sadržaja", navodi "San".

Informer

Desni bek "crvenih" i reprezentacije Engleske zbog toga je morao da reaguje, pa je unajmio privatnog detektiva, sopstvene telohranitelje i ugradio je kamere ispred svog doma u Češiru.

"Morao je da angažuje privatnog detektiva i obezbeđenje. Promenio je svoj broj telefona, instalirao kamere i alarme. Ta žena se jednog dana pojavila u njegovoj kući, a dolazila je u Liverpulov trening kamp i svuda po gradu gde se on nalazio. Zbog toga mu je sugerisano da na društvenim mrežama ne objavljuje gde se nalazi", dodaje pomenuti sajt.

Trent je trenutno van trenažnog procesa, pošto ima povredu kolena. Ove sezone odigrao je 21 utakmicu i postigao dva pogotka, a deset je namestio.

Kako javljaju britanski mediji, Aleksander-Arnold dobio je podršku od kluba i saigrača u nameri da se reši terora od strane nezasite obožavateljke.

Trent je nedavno došao u centar pažnje kada je napravio šou na jednoj utakmici Premijer lige.