• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.12.2023

21:42

Šta uradi, čoveče? Skinuo šorts i pokazao du*e, pa izveo korner

EPA Images

Fudbal

Šta uradi, čoveče? Skinuo šorts i pokazao du*e, pa izveo korner

Podeli vest

Potpuni šok na utakmici Šefilda i Liverpula, fudbaler gostujuće ekipe Trent Aleksander-Arnold pokazao je zadnjicu pre nego što je izveo kroner. Gosti su slavili 2:0 (1:0), a ovaj detalj je obeležio meč.

Igrao se 37. minut meča i bio je korner za "redse". Desni bek je mirno uzeo loptu, odšetao do korner zastavice, spustio loptu, malo svukao šorts, zatim zavrnuo majicu i sevnulo mu je du*e. Tako je izveo kroner nakon kojeg je njegov saigrač Virdžil Van Dajk dao gol i doveo goste u vođstvo. 

 

 

Posle toga Aleksander-Arnold je normalno nastavio sa utakmicom, a društvene mreže preplavio je taj snimak, fotografija njegove zadnjice i nagađanja zbog čega je tako nešto uradio. Neki veruju da je pokazao protivničkim navijačima. Sa druge strane, na korner zastavicama su boje koje su zaštitni znak LGBT zajednice, pa neki smatraju da je igrača i to isprovociralo da skine šorts. 

 

 

Bilo je i onih koji su okrenuli na zezanje celu priču, pa tako kažu da je on prvi igrač koji je asistirao za gol gole zadnjice. Neki su se opet pitali je li mu bilo hladno.

Nema dileme da je ovo izazvalo pažnju i da će igrač verovatno i sam objasniti o čemu je bilo reči. 

Do kraja meča, fudbaler Soboslaj, dao je gol u andoknadi vremena i postavio konačnih 2:0 za Liverpul. 

Standings provided by Sofascore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Žiofre jasan: Srbija će biti deo politike proširenja EU!
Politika

Žiofre jasan: Srbija će biti deo politike proširenja EU!

Ambasador Evropske unije u Srbiji Emanuele Žiofre izjavio je danas da će proces proširenja EU biti u fokusu novoformirane Evropske komisije nakon junskih izbora za evropski parlament, kao i da se u obzir politike proširenja uzimaju Ukrajina, Gruzija i Moldavija kao novi kandidati, ali i balkanske zemlje, među kojima je i Srbija.

09.05.2024

11:07

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija