27.02.2024.

08:12

Foto: LA Galaksi

Sport

Joveljić van sebe zbog Mesija i Novaka: Igraš protiv najvećeg, pa daš gol pred najvećim (FOTO)

Naš napadač doneo je prednost Galaksiju, koji nažalost nije uspeo da sačuva vođstvo, jer je zvezda Majamija Lionel Mesi u 92. minutu pogodio za 1:1. 

Taj meč je sa tribina gledao Novak Đoković u društvu Vlada Divca, zbog čeka je Dejan posebno ponosan. Dve naše sportske legende su navijale za njega.

"Kad igraš protiv najvećeg i pred najboljim navijačima, onda sanjaš da dorasteš toj situaciji. Srećan sam što sam dao gol pred najvećim teniserom svih vremena Novakom Đokovićem i košarkaškom legendom Vladom Divcem", napisao je Joveljić.

Žali Joveljič zbog propuštene prilike da Galaksi osvoji tri boda.

"Voleo bih da smo pobedili pred rekordnim brojem navijača kod kuće. Imamo velike ciljeve za ovu sezonu i jedva čekamo da igramo opet pred najboljim navijačima na svetu“, poručio je srpski napadač.

Novak i Vlade su posle utakmice su ušli i u svlačionicu Los Anđeles Galaksija i pozdravili sa zemljakom.

Inače, Novak Đoković počeo je 414. nedelju na ATP listi, a definitivno je obezbedio i novi rekord. Obezbedio je siguran ostanak na tronu najmanje do 8. aprila, što će mu doneti 419 nedelja na prvoj poziciji. Federer je poslednji put bio na teniskom tronu kada je imao 36 godina i 320 dana. Ali, 8. aprila, Srbin će mu uzeti i taj rekord, Đoković će imati 36 godina i 322 dana.