• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

26.02.2024

06:43

Šteta! Mesi u 92. minutu ukrao slavu Joveljiću! (VIDEO)

Tanjug

Fudbal

Šteta! Mesi u 92. minutu ukrao slavu Joveljiću! (VIDEO)

Podeli vest

Lionel Mesi je sprečio srpskog napadača Dejana Joveljića da bude heroj LA Galaksija.

Srpski reprezentativac je postigao jedini gol za tim iz Los Anđelesa, koji je vodio protiv Majamija do 92. minuta kada je Mesi pokazao zašto je jedan od najboljih ikada, spasio je poraza svoj tim - 1:1.

Inter je sa Mesijem i Suarezom u ekipi bio favorit, ali nije to pokazao na terenu. Golova nije bilo do 75. minuta kada je Joveljić ispratio akciju svog tima, Delgado je uposlio Srbina koji je bez problema sa pet metara zatresao mrežu, a VAR je potvrdio da je sve bilo u redu. 

 

 

 

 

Foto: Tanjug

Dejan Joveljić u borbi za loptu

 

Nažalost, nije Galaksi uspeo da sačuva minimalnu prednost. Finiš utakmice dočekao je sa igračem manje, jer je Delgado u 88. dobio drugi žuti karton, što je Inter znao da iskoristi i kazni. 

Mesiju je bila dovoljna jedna akcija da pokaže svoju magiju. Argentinca je u 92. minutu na asistenciju Đordija Albe pogodio za 1:1. Bio je ovo njegov prvi pogodak ove sezone. Mogao je Inter i do pobede u poslednjim trenucima meča, ali ipak nije bilo promene rezultata, pa su Galaksi i Majami podelili bodove.

 

Foto: Tanjug/AP Photo

Lionel Mesi

 

Mesi se sad iskupio pošto je pre nekoliko dana sve šokirao nesportskim potezom u pobedi Majamij protiv Solt Lejk sa 2:0. Zaneo se tokom jednog driblinga, pa je preskoči igrača koji je ležao povređen na terenu, nije se setio da stane, kako bi fudbaleru bila ukazan pomoć.

 

 

Nekadašnji igrač Čukaričkog Novak Mićović je bio rezerva u tim iz Los Anđelesa.

 

 

 

 

 

Standings provided by Sofascore

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17