17.03.2024.

18:29

Foto: EPAIMAGES

Sport

Loše vesti iz Italije! Direktor Fiorentine hitno hospitalizovan, meč Serije A odložen!

Navijači širom Italije sa nestrpljenjem su čekali okršaj Atalante i Fiorentine u derbiju kola u okviru Serije A. Ipak, do meča u Bergamu neće doći zbog, nažalost, ružnih vesti koje stižu iz Firence. Naime, prvi čovek "ljubičastih" Džo Barone hitno je hospitalizovan.

Fudbaleri Fiorentine vesti o zdravstvenom stanju direktora saznali su na putu ka hotela. Budući da je zavladala panika čelnici Serije A rešili su da otkažu meč u Bergamu, a izabranici Vinćenca Italijana odmah su krenuli nazad za Firencu. 

Informer

 

Tačnih informacija o zdravstvenom stanju američkog biznismena još uvek nema, ali mediji u Italiji prenose da se sumnja na srčani udar. Vest o otkazivanju utakmice brojni navijači saznali su na tribinama budući da je Serija A vest objavila 50ak minuta pre nego što je duel trebalo d počne. 

Džo Barone je desna ruka predsednika kluba Roka Komis. Radi se o Italijanu koji je odrastao i školovao se u Sjedninjenim Američkim Državama pre nego što se pre decenije vratio na "Čizmu", a od 2019. godine je na funkciji direktora u Fiorentini