05.06.2024.

10:16

Foto: printscreen instagram

Sport

Ona je glavni krivac! Zvezda Sitija zbog ove bombe ide u Arabiju!

Belgijanac je jedan od najboljih i najcenjenijih igrača u Evropi, ali izgleda da mu je dosadio život u Engleskoj i da bi voleo još malo da se "opari" dok ne okači kopačke o klin. 

Naime, on je u dresu Mančester sitija već ispunio sve što je želeo, a iako mu ugovor traje još jednu sezonu jasno je stavio do znanja bogatim Saudijcima da mogu da ga kontaktiraju. To je učinio na suptilan način, umešavši svoju suprugu u celu priču.

- Moja žena Mišel voli egzotične avanture i odlazak u Saudijsku Arabiju joj je u redu. Moram da mislim na svoju budućnost. U ovim godinama moram da budem otvoren za sve opcije, pa tako i za Saudijsku Arabiju. Pričamo o neverovatnim svotama novca na kraju moje karijere. Kada bih samo igrao dve godine u Saudijskoj Arabiji, zaradio bih koliko nisam za poslednih 15 godina -  rekao je De Brujne.

Nije uspeo da osvoji slavni belgijski fudbaler drugu uzastopnu Ligu šampiona, verovatno se i zasitio kluba u kojem je već devet godina, pa ne čudi što ga mami sunce i arapski milioni.

Ostaje da se vidi hoće li se pridružiti Kristijanu Ronaldu, Nejmaru, Aleksandru Mitroviću, Sergeju Milinković-Saviću i drugima, a nema sumnje da će ga nakon ovih reči vrlo brzo kontaktirati bogati šejci u želji da nova velika zvezda stigne na Bliski istok.