12.06.2024.

14:38

Foto: Pedja Milosavljević

Sport

Piksi igračima nije saopštio ko će na Engleze! Gudelj: Selektor zna tim, mi ne!

Iskusni defanzivni vezista pričao je danas sa novinarima u Augzburgu i tom prilikom izneo je očekivanja pred start Evropskog prvenstva.

Naša ekipa u nedelju igra protiv Engleske na startu turnira, a prema rečima fudbalera Sevilje, u ovom trenutku samo selektor zna ko će igrati na tom meču.

Na pitanje da li možda zna kojih 11 će istrčati na teren, Gudelj je odgovorio negativno.

- Ne, ja ne znam tim protiv Engleske. To je na selektoru. Mi ćemo na treninzima da saznamo više. Danas nam je prvi dan u Nemačkoj, tek ćemo odraditi trening. Iskusniji smo, ima više nade za uspeh nago na Svetskom prvenstvu - kaže Gudelj.

Informer

Na pitanje koju od tri reprezentacije bi najviše voleo da pobedi, Nemanja se nasmejao i imao spreman odgovor.

- Sve tri! Teško mi je da ti odgovrim. Uvek želim da pobedim svaku narednu, uvek mi je ta najvažnije. Ali želim da dobijem i Sloveniju i Dansku i posle Danske...

Takođe, pričao je i o tome na kojoj poziciji se najbolje oseća, s obzirom na činjenicu da može da bude i štoper i defanzivni vezni.

- Od malena se osećam kao zadnji vezni, u klubu igram štopera, mnogo godina sam igrao kao štoper, mogu da ispunim tu poziciju dosta dobro, moj otac me je učio tome kada sam bio mali i posle kada sam igrao u Bredi me je stavljao na poziciju štopera. Ali, gde god me mister vidi i misli da sam potreban timu, i desnog ili levog beka, pa čak i golmana - ističe Gudelj.

Iskusni fudbaler je otkrio i da će imati podršku porodice na Evropskom prvenstvu, a opširnije o tome, možete pročitati ovde.

Informer