Autor: S. M.

14.06.2024.

11:40

Foto: Starsportphoto

Sport

Dugo nismo videli ko koga, ko je sa kim... Hrvat žestoko o Piksijevim "orlovima"

"Orlovi", koje sa klupe predvodi selektor Dragan Stojković Piksi, podbacili su na Mundijalu u Kataru 2022. i nisu prošli grupnu fazu.

Tada su ih pratili tračevi i problemi, pričalo se da su reprezentativci "delili" žene, a to pamti i hrvatska javnost.

Bivši fudbaler "kockastih" Joško Jeličić, sada je zaposlen kao stručni konsultant na Hrvatskoj radio-televiziji i dotakao se "orlova".

Informer

Opleo po Piksiju: Joško Jeličić

Nekadašnji član Dinamo Zagreba, Hajduka iz Splita i Sevilje tvrdi da mu je drago što je Srbija na EURO, te da ako ne bude skandala mogu dobru da prođu.

- Što se tiče Srba, i to u smislu ega i njihovih unutrašnjih problema, meni je drago da su oni na takmičenju jer neće biti dosadno. Pogotovo ako u prvoj utakmici, što je očekivano, izgube. Nadam se da se neće raspasti, onda će biti puno materijala, već dugo nismo videli ko je s kim, ko koga i tako - smatra Jeličić.

Potom je opleo i po selektoru Piksiju i smatra da je on kriv za loše rezultate.

- Njihov je problem što selektor ništa ne donosi toj ekipi. Moraju da imaju jasniju hijerarhiju, ne u smislu ko je veća zvezda... Piksi i njegove izjave... Gledali smo kako psuje svog igrača u prijateljskoj utakmici, radi sve ono zbog čega oni već dugo nemaju i verovatno nikad neće ni imati kult reprezentacije - zaključuje Jeličić.