• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.12.2022

07:50

ANA RAJKOVIĆ OTKRILA KO JE POKRENUO PRIČE O AFERAMA! Sada me mole da ćutim i zaboravim!

Fudbal

ANA RAJKOVIĆ OTKRILA KO JE POKRENUO PRIČE O AFERAMA! Sada me mole da ćutim i zaboravim!

Podeli vest

Kao bomba je odjeknula vest usred Mundijala u Kataru da u našem nacionalnom timu postoje problemi i afere, koje su naši reprezentativci demantovali. Posebno je akcenat stavljen na suprugu golmana Predraga Rajkovića, Anu, koja je rešila da stane na put pričama koje bacaju ljagu na njeno ime

Ana Rajković uživa u skladnom braku sa golmanom Majorke i reprezentacije Srbije, a nakon informacija koje su na društvenim mrežama podigle pravu buru, oglasila se i otkrila da zna od koga su zlobne priče potekle!

- Veoma sam razočarana što je priča krenula od žena koje sam smatrala bliskim, a zapravo su me naučilče da mi pored takvih prijateljica neprijatelji nisu potrebni! Instant prijateljstva su vrlo loši životni potezi i sigurno ih neću ponoviti! Ako ništa drugo, one nisu uspele, a ja sam lekciju dobro naučila - poručila je Ana Rajković za Story.

Foto: Instagram/Ana rajković

 

Rajkovićeva lepša polovina je upitana šta misli da je razlog pokretanja takve priče-

- Većina će reći i misliti da je to prikrivanje loših rezultata i traženje žrtvenog jarca, ali nažalost, ljudima se uspeh ne prašta i mislim da neke osobe nemaju granicu u izmišljaju i zlobi prema drugim ljudima! Sada me ti isti mole da ćutim i zaboravim sve, ali moj karakter to ne dozvoljava- jasna je Ana Rajković!

Vlahović sve demantovao

Nije krio na Mundijalu ni Dušan Vlahović koliko je izrevoltiran pričama koje kruže!

- Moram da reagujem jer se radi o mom imenu! To što svi vidimo i čitamo su ozbiljne gluposti i nebuloze! To rade zli i pakosni!  Braniću se i zakonski i pravno, ovo nije prvi put da se dešava! Umesto da nas svi podržavaju, oni koji ništa uradili u svojim životima na mom imenu sigurno neće skupljati poene!  

U svoj toj priči oko afera, lepa brineta je imala i stres vezan za lečenje sina Tadije!

- Dobili smo na hiljade i hiljade prelepih poruka podrške, koje su umele i da me rasplaču! 

Posle svega, Ana je imala jednu poruku za hejtere koji žele da joj unište brak.

- Biću iskrena, nema tu neke većine, samo par žena koje za sada ne želim da imenujem- rekla je Ana i dodala:

 

Foto: Instagram

 

- Većina ljudi nam je slala poruke podrške jer niko normalan ne može da poveruje u lažnu priču za koju ne postoji ni jedan jedini dokaz! Gradili smo naš odnos poverenjem i ljubavlju godinama - zaključila je Ana Rajković.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Roditelji odgovaraju za nezakonita dela svoje maloletne dece! Nastavnica ranjena u "Ribnikaru" ima pravo na naknadu materijalne štete! (VIDEO)
Live TV

Roditelji odgovaraju za nezakonita dela svoje maloletne dece! Nastavnica ranjena u "Ribnikaru" ima pravo na naknadu materijalne štete! (VIDEO)

Pred Višim sudom u Beogradu, u ponedeljak, održan je parnični postupak protiv tuženih Miljane i Vladimira Kecmanovića, roditelja maloletnog dečaka koji je 3. maja prošle godine počinio masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru po tužbi ranjene nastavnice Tatjane Stevanović. Na ovu temu govorili su novinarka Informera Jelena Rafailović i advokat Dragoš Cukavac.

26.06.2024

13:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?
Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?

Primetili ste sigurno i videli mnoge da se prolazeći pored crkve, bilo pešice, bilo nekim prevoznim sredstvom, prekrste. Možda i vi to često radite, a ne znate da li postupate ispravno ili je pak reč o sujeverju.

26.06.2024

15:17