18.06.2024.

12:11

Foto: EPA Images

Sport

Navijam za Srbe, oni su naša braća! Bivši ruski reprezentativac jasan

"Orlovi" su u grupi C u prvom kolu poraženi od Engleza (1:0) i očekuju ih još mečevi sa Slovenijom 20. juna i sa Danskom 25. juna. Dakle, i dalje imaju realnu šansu da se plasiraju u nokaut fazu. Sa druge strane, Rusima Evropska fudbalska unija (UEFA) zbog rata sa Ukrajinom zabranjuje takmičenja pod njenim okriljem, tako da su oni trenutno posmatraći. 

Informer

 

Prema rečima Jegora, Srbi su Rusima braća i zbog toga navija za izabranike Dragana Stojkovića Piksija. 

- Priznajem, nisam gledao baš sve mečeve. Od onih što sam gledao, Nemačka - Škotska je bila utakmica u rangu kada bi se sastali ruski prvoligaš i drugoligaš. Ostale utakmice su bile više takmičarske i neizvesne. Holanđani, koje smo smatrali čistim favoritima, do pobede su došli tek u finišu. Engleska je brzo povela, a onda se adaptirala Srbiji. Kako kažu, Srbi su naša braća. Dobro su se borili i mogli su da urade nešto protiv Engleske. Mislim da će se taj trend nastaviti i da neće biti jasnog favorita - rekao je nekadašnji fudbaler za "Sport Ekspres".

Informer

 

Osim što navija za Srbiju, on je otkrio koga smatra favoritom za osvajanje Evropskog prvenstva. 

- Navijam za Srbiju i brine me šta će da urade do kraja. Što se tiče očekivanja, Nemce, Francuze i Engleze vidim u samoj završnici. Mada, zasad deluje da će biti i neke senzacije - zaključio je Titov.