20.06.2024.

20:29

Foto: Informer

Sport

Selektor je najveće razočaranje! Navijači izneli utiske posle remija

"Orlovi" su odigrali nerešeno sa Slovenijom (1:1) u drugom meču grupe C na Evropskom prvenstvu i sada ih pobeda nad Danskom u narednoj rundi vodi u nokau fazu. Na tribinama "Alijanc arene" bilo je oko 20.000 navijača "orlova" i uglavnom su razočarani onim što su videli.

Informer

 

Jedan od ljubitelja fudbala malo je kritikovao, a onda je imao molbu za selektora u vezi sa taktikom. 

- Idemo na sledeću, imamo razlog zašto da ostanemo u Minhenu. Samo se nadamo da ćemo naći karte za utakmicu sa Danskom. Selektore, molim te da igraš sa četvoricom pozadi. I nemoj Mitrovića i Vlahovića zajedno da staviš. Jedan neka igra poluvreme, a drugi drugo poluvreme. Neka odmore malo - našalio se jedan od navijača. 

Neki su opet bili iznervirani partijom svojih miljenika, ali nisu gubili entuzijazam. 

- Iznervirani kao i uvek. Jurimo neku loptu, drljamo... Bila je dobra partija, Slovenci i Srbi nerešeno. Hvala Slovencima, jer naš fudbal je bezveze. Ali atmosfera je do jaja. Pobedićemo Dansku 1:0 i idemo dalje - kaže navijač reprezentacije.

Naj oštriji je bio jedan koji je poručio da je za sve kriv Dragan Stojković Piksi. 

- Nikako nismo zadovoljni, svi su razočarali, ali najveće razočaranje je selektor. Piksi je najveći problem i to misli 90 odsto navijača. Postavio utakmicu da mu Vlahović igra nešto kao beka. Neiskorišćen Vlahovič, neiskorišćen Samardžić, neiskorišćen Ivan Ilić, neiskorišćen Lukić...  Užasno loše vođena selekcija - zaključio je jedan nvijač.