23.06.2024.

10:50

Foto: AP/Photo

Sport

Engleski napadač odgovorio Linekeru: Mogao bi više da priča o utakmicama

Nekada najbolji strelac Premijer lige, a sada komentator i analitičar za "Bi-Bi-Si" oštro kritikuje izdanje nacionalnog tima na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu, a to se nije dopalo golgeteru Vest Hema.

Nisam imao pojma da je to ostavilo tako jak utisak na njega. Njegov podkast bi mogao da uključi malo više onih upozorenja "nije za maloletnike". Mislim da bi trebalo više da pričaju o utakmicama. Igrali su za ovu zemlju na najvišem nivou. Zbog toga valjda znaju da, kad igraš najbolje što možeš, ne gubiš - rekao je Bouven.

Informer

Bouven u susretu sa Dancima

Engleska je posle pobede nad Srbijom od 1:0 odigrala nerešeno sa Danskom 1:1. Ako se uzme u obzir da su na prvenstvo ispraćeni kao najveći favoriti za osvajanje, jasno je zašto su navijači i javnost razočarani. 

Bouven smatra da će sve doći na svoje mesto i da su igrači jako dobro svesni situacije u kojoj se nalaze.

- Imamo četiri boda. Mnogo je buke, dreke, sve je kao da smo ovde sa dva poraza i da smo na dnu tabele. Stvarnost je da smo na vrhu i da sa mnogo samopouzdanja idemo u poslednji meč u grupi, za koji znamo da moramo da ga dobijemo. Zanima nas samo taj izazov u utorak. Naravno da sve vidite, ali treba dobro odmeriti pre nego što nekom odgovorite i kažete nešto što ne biste želeli - objasnio je bivši igrač Hala.