• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. P.

21.06.2024

18:31

Gari opleo po Englezima: Ovo je bilo sr**e, pogubljeni su!

AP/Photo

EURO 2024

Gari opleo po Englezima: Ovo je bilo sr**e, pogubljeni su!

Podeli vest

Nekadašnji fudbaler, a sada analitičar, Gari Lineker (63), oštro je kritikovao partije reprezentacije Engleske na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

Ne igraju izabranici Gareta Sautgejta onako kako se od njih očekivalo na ovom kontinentalnom šampionatu. Imali su ulogu velikog favorita u prva dva kola grupe C, ali Gordi Albion nije bio u svom najboljem izdanju.

Prvo su Ostrvljani jedva savladali Srbiju sa 1:0, a zatim su odigrali nerešeno sa selekcijom Danske 1:1. I pored toga, Englezi su i dalje pvi na tabeli, a ostao im je još duel sa Slovenijom (25. juna).

Bivši reprezentativac, Gari Lineker, nije imao dlake na jeziku, pa je žestoko opleo po aktuelnom viceprvaku Evrope.

- Mislim, možete da pomislite na svaku moguću reč i da tražite opravdanja ako želite, ali ovo je bilo sr**e! Jesmo li taktički nedorasli? Teško je kritikovati Gareta Sautgejta, jer je u celini izgradio englesku tvrđavu na mnogo načina - izjavio je Lineker.

Foto: EPAIMAGES

 

Iskusni stručnjak smatra da problem nije u igračima, već u selektoru, koji treba da poradi na određenim tehničkim stvarima kako bi tim igrao kao celina.

- Ako neko kaže da se ekipa ne trudi sto odsto, to je besmislica. Samo su malo taktički pogubljeni, a to plašim se da dolazi od menadžera. Stvarno. Mora da učini da Engleska igra bliže golu protivnika, kao celina. Jer u ovom trenutku nismo kolektiv - zaključio je Lineker.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija