06.07.2024.

15:32

Foto: Peđa Milosavljević

Sport

Ni reč o Piksiju! Odbor za hitna pitanja FSS neće raspravljati o Stojkoviću!

Od ukupno 15 tačaka, 13 će biti posvećene donošenju odluka u sitemu takmičenja i nadležnim organima, utvrđivanju propozicija za prvenstvo Prve lige, baraže, propozicije i odluke o Kupu Srbije i nagradama, piše "Sportski žurnal". 

Preostala dva tiču se rešavanja sporova FSS i usvajanja liste sudija, pomoćnih sudija i kontrolora Superlige i Prve lige Srbije.

Informer

Prema poslednjim informacijama, selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi će u petak podneti izveštaj Izvršnom odboru Fudbalskog saveza Srbije, što će biti ključna tačka dnevnog reda.

"Žurnal" otkriva i da će u ponedeljak biti usvojen predlog Zajednice Super i Prve lige Srbije o usvajanju dva bonusa, protiv kojeg je samo Partizan, ali su svi ostali podržali predlog.

Informer

Jedini srpski sportski list ponovio je informaciju Informera da je Dragan Stojković trenutno u Parizu, a da će u prestonicu Srbije doći uoči sednice Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije i da će glavna tačka sednice biti izveštaj selektora Srbije sa Evropskog prvenstva u Nemačkoj.

Podsetimo, nakon Svetskog prvenstva u Kataru 2022. izveštaj je podneo direktor reprezentacije Stevan Dika Stojanović.