10.07.2024.

18:11

Foto: EPA Images

Sport

Bivši igrač Partizana se oprostio od crveno-belog dresa!

Iskusni napadač nije uspeo da se nametne u grčkom velikanu, ukupno je odigrao 34 meča u svim takmičenjima i postigao je osam golova, ali je najčešće šansu dobijao sa klupe.

"Oproštaji nikada nisu laki, ali su mnogo lakši kada pre odlaska ispišeš istoriju. Bilo je ovo čudesno putovanje. Hvala svima na ovom uspehu. Predsedniku Marinakisu, Antoniju Kordonu, Hoseu Ignasiju i Dijego Martinesu, ljudima koji su me doveli u Olimpijakos. Saigračima, mojim lavovima, samo mi u svlačionici znamo šta smo prošli da bismo osvojili ovaj trofej", istakao je Jovetić u svojoj objavi na instagramu i dodao:

"Hvala i Hoseu Luisu Mendilibaru i njegovom stručnom štabu, kondicionim trenerima, lekarskom osoblju, nutricionisti, kuvaru i ekonomu. Posebno hvala našem 12. igraču, našim neverovatnim navijačima. Igrao sam na mnogim stadionima, ali atmosfera koju vi pravite je jedinstvena", zaključio je reprezentativac Crne Gore.

Informer

Jedan od najboljih fudbalera Partizana u 21. veku sada je slobodan u potrazi za novim klubom. Nedavno je dovođen u vezu sa šampionom Bosne i Hercegovine, pa ćemo uskoro saznati da li je u tim spekulacijama bilo istine.

Informer

Jovetić je iz podgoričke Mladosti sa svega 15 godina prešao u redove "parnog valjka" sa kojim je 2008. godine osvojio duplu krunu. Kasnije je nastupao za Fiorentinu, Mančester siti, Inter, Sevilju, Monako i Hertu. Za reprezentaciju Crne Gore odigrao je 78 utakmica i postigao 36 golova.