• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lj.V.

03.07.2024

22:20

Jovetić dolazi da pomogne u kvalifikacijama za LŠ! Ovo niko nije očekivao!

EPA Images

Fudbal

Jovetić dolazi da pomogne u kvalifikacijama za LŠ! Ovo niko nije očekivao!

Podeli vest

Kapiten fudbalske reprezentacije Crne Gore Stevan Jovetić mogao bi uskoro da postane igrač Borca iz Banja Luke.

Jovetiću je istekao ugovor s Olimpijakosom iz Pireja s kojim je osvojio Ligu konferencije. Portal iz Bosne i Hercegovine "Klix.ba" tvrdi da je on već postigao dogovor sa šampionom Bosne i Hercegovine, Borcem iz Banja Luke.

Ukoliko se ovaj transfer stvarno ostvari, biće to najveće pojačanje u istoriji Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Iskusni fudbaler je bio svojevremeno je bio najmlađi kapiten u istoriji Partizana, a kasnije se otisnuo u inostranstvo i igrao za Fiorentinu, Mančester siti, Inter, Sevilju, Monako, Hertu i Olimpijakos.

Foto: tanjug/ap

Stevan Jovetić

 

Ipak, mora se priznati da je njegova karijera na zalazku, veliko broj povreda i operacija ga je sprečila napravi dosta veće uspehe u karijeri.

Za Crnu Goru je nastupio 78 puta, a postigao je 36 golova što čini rekorderom ove reprezentacije.

Nije Jovetić, jedina bomba koju crveno-plavi pripremaju. Banjalučka televizija "ATV" prenosi da je Borac kontaktirao Crvenu zvezdu kako bi na pozajmicu doveo Kingsija Kangvu.

Foto: Starsportphoto

Kingsi Kangva

 

Već neko vreme se priča da će reprezentativcac Zambije napustiti "Marakanu", pominjalo se nekoliko klubova, a videćemo da li će "krajiški ponos" uspeti us svojoj nameri.

Borac iz Banja Luke će u prvom kolu kvalifakcija za Ligu šampiona igrati protiv Engatije, tima iz Albanije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Ovo zanima sve vozače! Tiče se putarina u Srbiji
Društvo

Ovo zanima sve vozače! Tiče se putarina u Srbiji

Nadzorni odbor Javnog preduzeća "Putevi Srbije" na elektronskoj sednici održanoj 2. jula 2024. godine, doneo je odluku o izmeni i dopuni Odluke o visini posebne naknade za upotrebu javnog puta, njegovog dela i putnog objekta (putarina), piše u Službenom glasniku.

06.07.2024

12:08

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Ovo je novi predsednik Irana! Moćni svetski lider mu prvi čestitao!
Planeta

Ovo je novi predsednik Irana! Moćni svetski lider mu prvi čestitao!

Reformistički kandidat Masud Pezeškijan izabran je za novog predsednika Irana, pošto je u drugom krugu predsedničkih izbora, koji je održan juče, pobedio konzervativnog rivala Saida Džalilija osvojivši 53,3 odsto glasova, dok je Džalili osvojio osvojio 44,3, odsto, prenosi agencija Tasnim.

06.07.2024

10:56

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija