11.07.2024.

06:50

Foto: profimedia

Sport

Haos i nezapamćeni neredi! Igrači Urugvaja se tukli sa navijačima (VIDEO)

Lerma je jedini strelac na meču, dao je gol u 39. minutu za finale, a u nadoknadi prvog poluvremena isključen je Munjos. Kolumbija je sa igračem manje izdržala celo drugo poluvreme i plasirala se u finale. Međutim, utakmicu je u drugi plan bacio haos do koga je došlo posle meča. 

Darvin Nunjes, napadač Urugvaja i Liverpula, uleteo je na tribinu punu navijača Kolumbije te je na njih krenuo šakama. Žestoka tuča, kako su preneli urugvajski mediji, izbila je jer su  navijači Kolumbije maltretirali članove Nunjezove porodice koja je bila odmah do njih na tribini. Na stadionu je bilo 70.644 navijača, a čak oko 90 odsto navijača Kolumbije, pa se mali deo Urugvajaca borio sa pristalicama rivala dok su sa svih strana sevale flaše. Tukao je Nunjez Kolumbijce, zaletao se na navijače, pa su mu se pridružili i saigrači, kako su mediji preneli njih desetak. Nunjez i saigrači su popeli stepenicama među navijače, a na snimku se vidi kako Nunjes udara navijača u bojama kolumbijskog tima.

Informer

Informer

Kapiten Urugvaja Hose Himenez rekao je da su igrači otišli ​​u publiku da zaštite svoje porodice.

- Ovo je katastrofa. Naša porodica je u opasnosti. Morali smo da uđemo na tribine da izvedemo svoje najmilije sa malim bebama, novorođenčadima. Sve je bila katastrofa. Nije bilo nijednog policajca - rekao je on za TUDN.