11.07.2024.

07:21

Foto: profimedia

Sport

Najvrelija guza Brazila u transu zbog Mesija! Ljudi padaju u nesvest kada je vide (FOTO)

Iako Brazilka, Suzi je najveća Mesijeva obožavateljka. Ona je posle plasmana "gaučosa" u finale obukle dres Argentine i poželela mu sreću.

"Idemo Mesi, idemo Argentina", napisala je Suzi, koja je pre nekoliko godina pobedila u izboru za najbolju guzu sveta.

Informer

Plejboj zečica podržala je i ranije Mesija i Argentinu, pa se pred početak Kupa Amerike slikala u provokativnom izdanju u Leovom dresu ispred stadiona Nilton Santos u Riju. Atraktivna crnka često pozira u Mesijevom dresu, ali i bez njega, pa provokativnim izdanjima uveseljava dva miliona fanova na Instagramu.

Toliko je opčinjena Mesijem pa je pre nekoliko godina njegov lik istetovirala iznad prepona. Nije to jedina tetovaža posvećena Argentincu, iznad zadnjice koja ju je proslavila je njegovo ime i broj deset, a na leđima momenat kad Leo nosi pehar Kupa Amerike.

Informer

Informer


Argentina će za trofej igrati sa Kolumbijom koja je sa 1:0 pobedila Urugvaj. Što se Lea tiče, bio je strelac u pobedi od 2:0 protiv Kanade. Prvim golom na turniru pretekao je Gabrijela Batistutu po broju pogodaka na kontnentalnom takmičenju. Leu je ovo 14, a Batigol ima jedan manje. Mesi je takođe postao prvi igrač u istoriji Kupa Amerike koji je na šest turnira dao bar po jedan gol. Bio je to 109. gol koji je Mesi postigao za Argentinu u 186. nastupu za reprezentaciju, što znači da je više golova od njega za nacionalnu timu postigao samo Portugalac Kristijano Ronaldo - 130 u 212 utakmica.