16.07.2024.

15:04

Foto: tanjug/ap

Sport

Ovo mnogi nisu znali! Predsednik Reala se obratio Zidanu zbog Mbapea! Dragi moj Zizu...

Više od 85.000 ljudi došlo je na "Santjago Bernabeu" da poželi dobrodošlicu doskorašnjem asu PSŽ-a, a osim što je Kilijan dobio ovacije, orilo se iz sveg glasa “Florentino, Florentino!”.

Osim desetine hiljada duša, Mbapea je dočekao i legendarni Zinedin Zidan, a Perez je rešio da obelodani informaciju koja je iznenadila mnoge.

- Ovo je veoma važno dragi moj Zizu, jer ima 12 godina kako si pozvao jedno dete da nas obiđe. To dete je danas ovde sa nama. Poželimo dobrodošlicu Kilijanu Mbapeu… Želim da znaš da nam je tvoja ljubav prema Realu dala snage da premostimo sve prepreke i dovedemo te u ovaj klub. Ali stvari koje se dešavaju na ovom stadionu teško se mogu objasniti. Mi, "madridisti", mi znamo da se sve to dešava zbog toga što ovaj dres nikad ne odustaje, a ovi navijači će sa tobom biti do samog kraja. Ti si svoj san ostvario jer nisi odustajao. Ovde si jer si to želeo. Dragi Kilijane, hvala ti na trudu koji si učinio, a koji mnogi ne mogu ni da zamisle -  poručio je jedan od najuspešnjijih sportskih funckionera svih vremena.

Informer

Alfa i omega kluba, koji je aktuelni šampion La lige i Lige šampiona, nije skidao osmeh sa lica, a navijačima se obratio sav ushićen.

- Navijači Real Madrida, vi ste srce ovog kluba i znate dobro šta je Real. Mi nemamo drugog izbora, moramo da nastavimo da hranimo taj mit u ovom predivnom hramu, a on je i sada spreman na ono što je bilo pre i što će biti posle.  Verujte, biće ovo stadion na kome će da igraju najbolji fudbaleri na svetu - poručio je Perez.