• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

16.07.2024

12:07

Okončana višegodišnja saga! Mbape potpisao, dočekalo ga 85.000 navijača (VIDEO/FOTO)

tanjug/ap

Fudbal

Okončana višegodišnja saga! Mbape potpisao, dočekalo ga 85.000 navijača (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

Francuski fudbaler Kilijan Mbape i zvanično je promovisan u novom klubu - Real Madridu.

Konačno je okončana višegodišnja saga! Posle medicinskih pregleda, Mbape je na "Santjago Bernabeu" potpisao ugovor sa evropskim i španskim šampionom. 

Obukao je odelo i vezao kravatu i u društvu predsednika kluba Florentina Pereza, napadač se obavezao na saradnju do leta 2029. godine. Nakon potpisa, Mbape je dobio repliku stadiona, sat i majicu sa svojim imenom i brojem devet.

Foto: Tanjug/AP

 

 

 

 

 

 


Navodno, samo za potpis od Reala će dobiti bonus od 130.000.000 evra, dok će u Madridu godišnje zarađivati 26.000.000 neto. Jasno je zašto Madriđani nisu žalili pare. Samo na promociji je bilo 85.000 navijača. Ulaznice za Kilijanovu promociju jesu bile besplatne, razdelile u roku od nekoliko sati, a "planuo" je i njegov dres kada se pojavio u prodaji.

Foto: profimedia

 

 

Foto: profimedia

Sve je spremno za spektakl i promociju Mbapea pred navijačima

Okupljenima se prvo obratio predsednik Reala, Florentino Perez, a na teren je izašao i bivši trener i igrač Madriđana, Zinedin Zidan, potom se pojavio Mbape. 

- Pozdrav svima. Pokušaću da pričam na španskom.  Neverovatno je biti ovde. Sanjao sam da igram za Real Madrid  i danas mi se san ostvario. Ja sam srećan dečak. Hvala predsedniku Florentinu Perezu koji mi je ukazao poverenje od prvog dana. Hvala svim ljudima koji su me doveli ovde, vidim celu svoju porodicu, majku koja plače. Neverovatan je dan. Hvala navijačima Madrida jer su mi davali ljubav. Sad imam još jedan san, a to je da živim u skladu sa istorijom ovog kluba. Daću život za ovaj klub i grb. Imam poruku za decu. Bio sam i ja dete. Sa strašću i snovima možete postići šta god želite. Ne znam da li ću na kraju zaplakati. A sada, svi zajedno, jedan, dva, tri... "Hala Madrid" - rekao je Mbape.

 

 

 

Foto: tanjug/ap

 

 

 

Najavljeno je da će, jer je igrao na Evropskom prvenstvu, dobiti odatno vreme za odmor, pa će preskočiti turneju po SAD, gde će kraljevski klub 31. jula igrati sa Milaom, 3. avgusta sa Barselonom, a tri dana kasnije i sa Čelsijem.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Pijani divljaci napadaju Srbe na KiM! OVK terorista Kurti želi da eliminiše i srpske novinare! (VIDEO)
Live TV

Pijani divljaci napadaju Srbe na KiM! OVK terorista Kurti želi da eliminiše i srpske novinare! (VIDEO)

Na Glavnom gradskom mostu na Ibru, koji razdvaja severni srpski i albanski južni deo Kosovske Mitrovice juče je Albanac u vidno alkoholisanom stanju fizički nasrnuo i pivskom flašom gađao Biljanu Radomirović, novinarku "Politike" i Zorana Vlaškovića, novinara "Jedinstva". O tom nemilom događaju govorili su Milovan Drecun, narodni poslanik i napadnuti novinar Zoran.

16.07.2024

09:29

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Šta će biti sa Ukrajinom ako njega posluša?!
Planeta

Šta će biti sa Ukrajinom ako njega posluša?!

Bivši američki predsednik Donald Tramp, ako pobedi na izborima, mogao bi da zauzme još skeptičniji stav prema Ukrajini od onog koji je bivši američki lider izneo do sada, ako bude slušao svog potpredsednika Džej Di Vensa, prenosi Blumberg.

16.07.2024

14:22

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

S jedne strane Dunav, s druge violina!
Srbija

S jedne strane Dunav, s druge violina!

U čast virtuoza na violini i rodonačelnika pravog narodnog melosa, Vlastimira Pavlovića Carevca, u Velikom Gradištu održani su jubilarni 30. Carevčevi dani.

15.07.2024

17:52