17.07.2024.

13:11

Foto: profimedia

Sport

Platiti Srbina toliko je abnormalno! Čuveni Rus digao glas: Neko će se dobro najesti od ovog posla!

Nakon četiri zapažene u Seriji A, reprezentativac Srbije Ivan Ilić karijeru će nastaviti u Rusiji, a iako se Zenit i igrač nisu zvanično oglašavali,  ruski i italijanski mediji uveliko pišu i pričaju o Ilićevom transferu iz Torina u Sankt Peterburg.

Fudbalska javnost u Rusiji bruji o tome kako će se čuveni klub isprsiti za nekadašnjeg đaka Crvene zvezde i dati Italijanima 22.000.000 evra fiksno i potencijalnih 3.000.000 kroz bonuse. Uz sve to, Iliću je spremna plata od 3.000.000 evra plus 2.000.000 u bonusima.

Informer

Nekadašnji fudbaler Spartaka iz Moskve i Selte, Aleksandar Mostovoj i dalje je u neverici zbog astronomske cifre koja je namenjena za Ilića.

- Ilić je dobar fudbaler, ali iznos njegovog transfera je abnormalan za ruski fudbal. On nije napadač, neko kao Hulk, ko će postići 20 golova u sezoni. On je centralni vezni igrač. Neko će se dobro najesti od ovog posla - smatra Mostovoj.

Rođeni Nišlija je u tinejdžerskim danima bio član Crvene zvezde, potom je njega i brata Luku otkupio Mančester Siti, igrao je i za Zemun, Bredu i Veronu tri godine, a  pružao je u sezoni za nama sjajne partije u Torinu.