19.07.2024.

07:00

Foto: profimedia

Sport

Au, šta radi Ibra! Zlatan pravi srpsku koloniju u Milanu, kontaktiran otac srpskog asa!

Italijanski mediji su se raspisali prethodnih dana, pozivajući se na uglednu "Gazetu delo Sport" , koja tvrdi da su "rosoneri" poslali ponudu u iznosu od 20 miliona evra za reprezentativca Srbije, koji je u poslednjih nekoliko godina na meti brojnih klubova širom Starog kontinenta.

No, sada se javio i sjajno obavešteni insajder, Fabricio Roman, koji se oglašava uglavnom samo kada ima stopostotne informacije. 

„Klub je uspostavio direktan kontakt sa Lazarevim ocem Mladenom i agentom Tolgom Diridžanom i žele da budu obavešten o uslovima dogovora! Ne odustaju "rosoneri" ni od Jusufa Fofane i pregovora sa Monakom“, napisao je Italijan sinoć.

Jasno je kao dan da čuveni švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović ima velike zasluge za celu ovu priču, pošto je postao je zimus savetnik gazde Milana Džerija Kardinalea!

Španski as Alvaro Morata je već dogovoren, Jusuf Fofana je vrlo blizu dolaska, a pošto je srpski defanzivac Strahinja Pavlović briljirao na Evropskom prvenstvu i prihvatio ponudu smeši se i njegov dolazak, a ostalo je još samo da se Milan dogovori sa Salcburgom. 

Informer

Podsetimo, Samardžić je bio vrlo blizu odlasku iz Udinezea u Inter, a kasnije i Napoli, ali je u oba slučaja u tamošnjim medijima njegov otac označen kao glavni razlog što do realizacije nije došlo!

Momak koji ima 22 godine rođen je u Berlinu, prošao je sve reprezentativne selekcije Nemačke, ali je odlučio da igra za A tim Srbije.  Nastupao je za Udineze protekle tri sezone, karijeru je počeo Herti, a nastavio u Lajpcigu. Minule sezone je odigrao 34 utakmice u crno-belom dresu i dao šest golova u jednoj od najjačih liga sveta.

Informer

Na proteklom Evropskom prvenstvu u Nemačkoj bio je na spisku selektora Srbije Dragana Stojkovića Piksija, nije se naigrao protiv Engleske i Slovenije, ali se našao se u startnoj postavi u poslednjem meču protiv Danske.