23.07.2024.

13:15

Foto: printscrinee

Sport

Ljudi gledaju i ne veruju očima! Ovo nema ni u Srbiji (VIDEO)

Ceo svet se smeje arbitrima iz Venecuele, jer ono što su uradili je van svake pameti. Domaćin je u 86. minutu meča postigao pogodak, Darlon Rodrigez je bio brži od čuvara i zatresao mrežu.

Međutim, pomoćnik je pokazao da je ofsajd, što je bilo prilično jasno. Glavni sudija je pozvao kolege u VAR sobi da proveri, a onda je nastao urnebesan snimak. Svi su tokom TV prenosa videli liniju koju su VAR arbitri povukli. Ne da nije bila pravilna, nego skoro dijagonalno seče ekran što je podiglo prašinu.

Svi na duštvenim mrežama su bili u neverici, mada su umirali od smeha.

Linijske sudije u VAR-u su povukli liniju od igrača koji je izveo centaršut do onog koji je primio loptu, pa je ispalo kao da niko nije u ofsajdu.  Ovo ni kod nas nismo videli, iako skoro svako kolo obeleži neki VAR skandal.

Dok sudije u Venecueli ne znaju da povuku liniju, utakmica između fudbalera Rozenborga i Lilestrema u okviru 15. kola norveške Elitserije, prekinuta je i nije odigrana zbog demonstracija navijača, a razlog je uvođenje VAR tehnologije u tamošnji fudbal. Navijači su prekinuli utakmicu, ubacivali baklje i petarde na teren, čak i konzerve sa ribom, pa na kraju sudija nije imao drugo rešenje nego da prekine meč i povuče igrače u svlačionice.