• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

22.07.2024

07:11

Totalni haos zbog VAR! Navijači ubacivali baklje i petarde, pa prekinuli meč (VIDEO)

printscreen

Fudbal

Totalni haos zbog VAR! Navijači ubacivali baklje i petarde, pa prekinuli meč (VIDEO)

Podeli vest

Utakmica između fudbalera Rozenborga i Lilestrema u okviru 15. kola norveške Elitserije, prekinuta je i nije odigrana zbog demonstracija navijača, a razlog je uvođenje VAR tehnologije u tamošnji fudbal.

Norvešani bi mogli da daju ideju i drugim navijačima u Evropi, jer je mnogo nezadovoljnih VAR tehnologijom. U Norveškoj danima traju protesti protiv uvođenja video tehnologije u tamošnju fudbalsku ligu, a do eskalacije je došlo na pomenutom meču. 

Navijači su prekinuli utakmicu, ubacivali baklje i petarde na teren, čak i konzerve sa ribom, pa na kraju sudija nije imao drugo rešenje nego da prekine meč i povuče igrače u svlačionice.

- Mislim da je ovo tužno za fudbal. Mi smo ovde jer želimo da se igra i da se meč završi - rekao je sudija Rohit Sagi za norvešku nacionalnu televiziju NRK.

Plan je bio da se duel nastavi pred praznim tribinama, ali su na kraju nadležni ipak doneli odluku da se meč otkaže. 

- To je pogrešan stav sa strane navijača. Zaustavljaju utakmicu i svoje timove. Uništavaju fudbal za sve. Sabotiraju svoj tim. Moraju da pričaju sa asocijacijom na pravi način, ovako uništavaju fudbal svima - rekao je tamošnji fudbalski analitičar Oge Haride.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Tramp će se suprostaviti dubokoj državi i smiriti NATO alijansu! Ukrajinci se neće lako povući sve dok imaju podršku Amerike! (VIDEO)
Live TV

Tramp će se suprostaviti dubokoj državi i smiriti NATO alijansu! Ukrajinci se neće lako povući sve dok imaju podršku Amerike! (VIDEO)

Gosti emisije "Rat uživo" Informer TV bili su pukovnik Milan Jolović Legenda i analitičar Ljuan Koko. Govorili su o brojnim temama, prvenstveno o predstojećim izborima u Americi, odnosno informaciji da se demokratski kandidat Džo Bajden povlači iz izborne trke, ali i o drugim aktuelnim temama, kao što su ratovi u Ukrajini i Gazi.

21.07.2024

22:40

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija