23.07.2024.

16:10

Foto: Starsportphoto

Sport

Nemanja Matić trlja ruke u iščekivanju ispisivanja istorije! Ubljani su sanjali ovo!

Ubljani su stigli da završe sve radove kako bi njihov stadion "Dragan Džajić" ispunjavao uslove za domaćinstvo u elitnom rangu srpskog fudbala, a iz kluba najavljuju da je sve spremno za istorijski dan.

Nema sumnje da će planuti sve karte, a u prodaji će se naći 2.500 ulaznica, od kojih 1.100 za zapadnu stranu po ceni od 500 dinara i 1.400 za istočnu tribinu, koje će biti 200 dinara jeftinije.

Informer

Naravno, jedan deo tribina na istoku biće odvojen za "grobare", a prodaja ulaznica vršiće se na stadionu u prostorijama kluba i počinje u četvrtak u 09.00.

"Navijači će ulaznice moći da kupe uz ličnu kartu, najviše tri po čoveku, a s obzirom da je reč o utakmici visokog rizika, karta je obavezna i za decu svih uzrasta", navodi se u saopštenju Jedinstva.

Nisu fudbaleri Jedinstva slavno otvorili debitantsku sezonu u Superligi Srbije, pošto su u 1. kolu poraženi od Crvene zvezde na "Marakani" sa ubedljivih 4:0, ali sada će klub čiji je prvi čovek čuveni srpski fudbaler Nemanja Matić dočekati crno-bele i nema sumnje da će navijači napraviti spektakl u istorijskom danu za klub.