• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. N.

20.07.2024

21:51

Ubojita Zvezda pucala iz svih oružja! Šerif, Katai i Duarte deklasirali Jedinstvo

Starsportphoto©

Crvena zvezda

Ubojita Zvezda pucala iz svih oružja! Šerif, Katai i Duarte deklasirali Jedinstvo

Podeli vest

Zvezda ubedljivom pobedom najavila ko će i ove sezone biti gazda u Superligi Srbije!

Fudbaleri Crvene zvezde deklasirali su na premijeri domaćeg takmičenja Jedinstvo sa Uba 4:0 (2:0). Golove za srpskog šampiona dali su Šerif Ndijaje u 18. i 23. minutu, Aleksandar Katai u 54. i Bruno Duarte u 69. minutu. Izabranici Vladana Milojevića bili su apsolutni gospodari terena protiv novajlije u eliti i nijednog trenutka nisu ostavili sumnju da bi ishod meča mogao da bude drugačiji.

Foto: Starsportphoto©

 

 

Pred nešto više od desetak hiljada navijača ekipa Zvezde sastavljena pola od starosedeoca, a pola od novajlija, nagovestila je da ima tim kojem niko u šampionatu neće moći da parira. Nije ovo bilo izdanje u punom sjaju, po priznanju svih iz kluba, igračli se jedva poznaju i još se uigravaju. Ipak, svako ko je dobio priliku, fantastično ju je iskoristio. Od igrača koji su došli ovog leta, na terenu su od starta bili golman Marko Ilić, štoper Nemanja Stojić, vezisti Luka Ilić i Dalsio, krilni igrač Puma Rodrigez, a u 68. minutu ušao je u igru i napadač Bruno Duarte. Svako od njih maltene je besprekorno odradio posao.

Za Ubljane je verovatno šteta što su baš na startu naleteli na šampiona, raspoloženog da pokaže svima čime raspolaže. Počelo je fantastičnim pogotkom Šerifa. Čovek koji je prošle sezone osporavan sve do dolaska trenera Milojevića, procvetao je od polusezone. Sada je prošao kompletne pripreme i odmah je pokazao raskošan talenat. U 18. minutu sjajno je reagovao na asistenciju Ognjena Mimovića. Vidno raspoložen, slavio je pogodak sa saigračima, ali se nije time zadovoljio.

Pet minuta kasnije, opet je ušao u šansu. Ovaj put asistirao mu je vezista Luka Ilić, od kojeg se očekuje da bude jedan od ključnih igrača ove sezone u Zvezdi. Duplirao je tako Šerif prednost Zvezde u 23. minutu. Usledio je nešto mirniji period igre i pri ovom rezultatu ekipe su otišle na odmor. 

U drugom poluvremenu pet minuta slave imao je i kapiten Aleksandar Katai. Miljenik Zvezdinih navijača u 54. minutu dao je gol iz situacije koja sa njim u ulozi deluje lagano. Prošao je trojicu protivničkih igrača, a onda šutirao sa nekih 16 metara.

Šlag na tortu bio je gol debitanta Duartea. Napadač je ušao u igru u 68. minutu i pri prvom kontaktu sa loptom dao je gol. Nije mogao da zamisli lepši debi pred Zvezdinim navijačima.

Do kraja su crveno-beli mogli da se opuste i priliku su dobili igrači poput Lazara Jovanovića i Jegora Pruceva, momaka koji imaju status bonusa. Ako se po jutru dan poznaje, na "Marakani" imaju razloga za radovanje...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Do 2040. Sloveni neće postojati! Cilj velikih sila jeste da nas istrebe u međusobnim ratovima! (VIDEO)
Live TV

Do 2040. Sloveni neće postojati! Cilj velikih sila jeste da nas istrebe u međusobnim ratovima! (VIDEO)

Ono što se dešava oko ukrajinskog fronta često je daleko intenzivnije nego događaji na samom frontu. Ukrajinske snage gube ogromne gubitke u ljudstvu i tehnici. Ruske snage oslobodile su naselje Jurijevka. O situaciji na frontu u Ukrajini, ali i u Gazi, u emisiji "Rat uživo" govorili su novinar Žarko Rakić i pisac i publicista Dejan Lučić. Uživo u program javio se i Igor Damjanović, novinar i ratni reporter koji je govorio o situaciji na ukrajinskom frontu.

19.07.2024

22:19

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija