26.07.2024.

17:11

Foto: printscreen instagram

Sport

Njegovoj devojci smeta kiša! Argentinac tražio od Gvardiole da ide iz Mančestera

Naravno, nezadovoljstvo je najpre počelo zbog minutaže, za koju Argentinac smatra da bi trebalo da bude veća. To je bio okidač, a onda su zamerke počele da se nižu. Kako je naveo "Atletik", igraču i njegovoj lepšoj polovini jako smetaju česte, maltene svakodnevne kiše u Mančesteru i hladno vreme.

Informer

Rođeni Argentinci više bi voleli da imaju više sunc, tako da igrač vidi sebe u Italiji ili Španiji. Problem je što ima ugovor još četiri godine i cena mu je oko 90 miliona evra, tako da je pitanje ko je to spreman da plati. 

On je u Siti stigao iz River Plejta u leto 2022. godine i do sada je odigrao 103 utakmice i dao 36 golova uz 18 asistencija. Percepcija mu je da bi negde drugo mogao da pruži više, iako je svestan svih predosti igranja u redovima "građana". 

Lepa Emilija i Alvarez znaju se od malena i prvi put su stupili u vezu mnogo pre nego što je igrač postao poznat. Kasnije su raskinuli, ali su se opet pomirili i sada uživaju u ljubavi. Njegovi fanovi jednom su bili pokrenuli peticiju da igrač ostavi devojku, jer nije htela da ga čeka dok se on slika sa njima. Uprkos više od 20 hiljada potpisa, par nije raskinuo.