• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.11.2023

23:56

Sitijevac otkida na nju, nema šanse da je šutne! Ni 20.000 potpisa ne mogu joj ništa! (FOTO)

printscreen/instagram/julian alvares

Showtime

Sitijevac otkida na nju, nema šanse da je šutne! Ni 20.000 potpisa ne mogu joj ništa! (FOTO)

Podeli vest

Hulijan Alvarez prisustvovao je u ponedeljak ceremoniji dodele Zlatne lopte sa devojkom Emilijom Ferero nakon što je peticija kojom se traži da zvezda Mančester sitija raskine sa svojom lepšom polovinom skupila 20.000 potpisa.

Podsetimo, Lionel Mesi je u ponedeljak uveče osvojio svoju osmu Zlatnu loptu posle fantastičnog ostvarenja i trijumfa Argentine na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Alvarez je, takođe bio među nominovanima i završio na sedmom mestu nakon što je osvojio triplu krunu sa Mančester sitijem i učestvovao u uspehu "gaučosa" u Kataru.

 

 

Na ceremoniju u pozorištu Šatele u Parizu Alvarez je došao sa Emilijom, a svetski mediji su još jedanput podsetili na skandal u kojem je učestvovala. 

Naime, ona je jedne večeri u Argentini "oterala" decu koja su samo želela da se slikaju i da uzmu autogram od Alvareza, istakavši da će samo dopustiti dve grupne fotografije, a da pojedinačne ne dolaze u obzir, jer ona nema vremena za tako nešto.

 

 

To nije sprečilo da navijače da na društvenim mrežama pokrenu pomenutu peticiju, koja je odjeknula širom sveta, ali verovatno neće imati nekog uspeha, pošto Alvarez očigledno nema nameru da napusti svoju voljenu damu.

 

 

Emilija je ranije trenirala hokej na travi, a sada deci predaje fizičku kulturu.

 

 

Ono što je zanimljivo, Emilija i Džulijan su se upoznali još kad su bili mnogo mlađi, pošto su iz istog sela u Argentini i započeli su vezu i pre nego što je Alvarez postao poznati fudbaler. Međutim, u jednom trenutku su raskinuli, ali su ipak posle izvesne pauze nastavili romansu u kojoj uživaju i danas.

Inače, navijači Crvene zvezde ne pamte po dobrom Alvareza, koji je nedavno, u prvom kolu G grupe lige šampiona crveno-belima dao dva gola.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija