29.07.2024.

15:00

Foto: AP/Photo

Sport

Čeka se potvrda kluba! Arapi krenuli po Rajkovića, Srbin pristao?

Ovo saznanje izneo je poznati fudbalski insajder Rudi Galeti. Italijanski novinar navodi da bogati tim sa Bliskog Istoka u golmanu "orlova" vidi zamenu za Dijega Koštu, koji je odbio ponudu.

Takođe, dodaje da su čelnici Al Itihada dogovorili lične uslove sa Rajkovićem i da se sada samo čeka odobrenje Majorke kako bi se transfer ozvaničio.

Ukoliko dogovor "padne", srpski golman će se boriti protiv saigrača iz reprezentacije u tamošnjoj ligi - Sergejem Milinkovićem Savićem i Aleksandrom Mitrovićem, koji nastupaju za Al Hilal.

Predvođeni dvojcem "orlova" momci u plavim dresovima su osvojili šampionat Saudijske Arabije, iako su za glavnog rivala imali Al Nasr za koji nastupa Kristijano Ronaldo.

Informer

Dominira - Aleksandar Mitrović u dresu Al Hilala

Podsećamo, pre dve godine je tamošnja liga bila apsolutni hit i "nepristojnim" ponudama je privolela mnoge popularne evropske fudbalere na selidbu u pustinju.

Mnogi osporavaju kvalitet i konkurenciju u Arabiji, a priče su dobile potvrdu nešto lošijim igrama pojedinaca na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.