05.08.2024.

17:24

Foto: Starsportphoto

Sport

Informer otkriva! Evo koji klub želi Nastasića, pregovori u toku

Naš portal danas je ekskluzivno otkrio da je bivši srpski reprezentativac dobio ponudu na dve godine plus jedna opciono, po kojoj bi zarađivao 4.000.000 evra po sezoni. Sada otkrivamo da je reč o klubu Al Orobahu, koji je ove sezone ušao u elitni rang takmičenja.

Informer

To naravno ne znači da je manje vredan od ostalih klubova, jer na Bliskom istoku svaki klub ima mnogo novca i može preko noći da napravi dobru ekipu. Uz to, Al Orobah će uskoro postati privatni klub, pošto je država rešila da ga proda kompaniji koja blisko sarađuje sa kraljevskom porodicom. 

Ponudu za nastasića doneo je bivši fudbaler Crvene zvezde Nikola Petković, inače čovek sa odličnim vezama za Bliskom istoku. Recimo, prošle godine u ove dane, on je odveo Roberta Manćinija da bude selektor Arabije, a osim toga učestvovao je u transferima mnogih igrača.  

Informer

Kontakt je uspostavljen, pregovori su počeli i očekuje se da transfer bude uskoro realizovan. Nastasiću na ruku ide što trenutno nema klub i za njega ne mora da se plaća obeštećenje. Stoga nije ni čudo što mu je ponuđena tako visoka plata, pa bi za tri godine mogao da inkasira 12.000.000 evra.