• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Jelena Nedeljković

05.08.2024

11:48

Ludilo, ovo se ne odbija! Arapi mame Srbina sa 12 miliona evra

Starsportphoto

Fudbal

Ludilo, ovo se ne odbija! Arapi mame Srbina sa 12 miliona evra

Podeli vest

Fudbler Matija Nastasić (31) dobio je zvaničnu ponudu od jednog kluba iz Saudisjke Arabije, koji mu nudi ugovor na dve plus jednu sezonu i platu od 4.000.000 evra po sezoni, saznaje Informer.

Iskusni štoper trenutno je bez kluba, jer mu je istekao ugovor sa Majorkom i nije ga produžio. U bogatoj karijeri, već je igrao u četiri najjače lige u Evropi - Italiji, Španiji, Engleskoj i Nemačkoj. Jednostavno rečeno, ne mora da juri karijeru, ne mora nikom da se dokazuje i pošto već ima 31 godinu, potpuno je legitimno da mu ključni motiv u izboru nove sredine bude novac.

Foto: Starsportphoto

 

 

Prema rečima našeg izvora, ponuda iz Arabije je zvanična, ali klub ne želi da se eksponira dok transfer ne bude pri kraju.

- Reč je o klubu koji, kao i svi u Arabiji, ima mnogo novca. To je u klub u kojem do sada nije bilo Srba, Nastasić bi bio prvi. Ono što je važno jeste da igrač nema klub i za njega ne bi bilo potrebno plaćati obeštećenje. Samim tim, imali su prostora da mu ponude veću platu. Ukoliko se dogovore, potpisaće ugovor na dve plus jednu godinu i zarađivaće 4.000.000 evra po sezoni, odnosno 12.000.000 erva za tri sezone - objasnio je naš izvor.

Foto: EPA Images

 

 

Dvojica srpskih reprezentativaca već su u Saudijskoj Arabiji, a to su Sergej Milinković Savić i Aleksandar Mitrović, koji nastupaju za Al Hilal. Na putu da potpiše za Al Itihad je i golman Predrag Rajković, mada je došlo do malog zastoja u realizaciji posla, s tim da bi to trebalo da bude rešeno. Nastasić bi tako uvećao srpsku koloniju na Bliskom istoku.

On je ponikao u Partizanu, gde je prošao sve mlađe kategorije. Dočekao je da igra za prvi tim, pre nego što je prodat u Fiorentinu. Put ga je dalje vodio u Mančester siti, Šalke i Majorku. Ugovor sa klubom sa Baleara ostekao mu je u julu i od tada je slobodan u izboru nove sredine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Šta se ovo sprema?! Šojgu hitno otputovao u Teheran!
Planeta

Šta se ovo sprema?! Šojgu hitno otputovao u Teheran!

Sekretara ruskog Saveta bezbednosti Sergej Šojgu doputovao je danas u Teheran u radnu posetu Iranu, gde će sa sekretarom iranskog Vrhovnog saveta za nacionalnu bezbednost Alijem Akbarom Ahmadijanom i načelnikom Generalštaba iranskih oružanih snaga Mohamedom Bagerijem razgovarati o bezbednosnoj situaciji na bliskom istoku i saradnji Irana i Rusije, prenela je RIA.

05.08.2024

13:08

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija