• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. Nedeljković

05.08.2024

09:18

Dva kluba iz "liga petice" u borbi za Đigu! Štoper ide sigurno, stižu milioni

Starsportphoto

Crvena zvezda

Dva kluba iz "liga petice" u borbi za Đigu! Štoper ide sigurno, stižu milioni

Podeli vest

Fudbaler Crvene zvezde Naser Điga (21) napustiće "Marakanu" u narednih nekoliko dana, a preseliće se ili u Kristal palas ili u Lans, saznaje Informer. Oba kluba zainteresovana su za mladog štoperaa, li ko bude konkretniji i izađe sa boljim ličnim uslovima i za samog igrača, odvešće ga.

Delovalo je na momente da su crveno-beli završili prelazni rok i da neće biti više ni dolazaka ni odlazaka, izuzev Hvanga, koji ima odrešene ruke, ali nekada dođe ponuda koja se ne dobija. Takav je slučaj sa štoperom Naserom Đigom, koji je u Zvezdi bio na pozajmici godinu dana, a onda ga je klub otkupio od Bazela za 2,2 miliona evra.

Foto: Starsportphoto

 

 

Uz to je i dobio srpsko državljanstvo da bi mogao da ima ulogu bonus igrača. Sve je delovalo da je tu na duže staze, ali prema saznanjima Informera, broji poslednje dane u Zvezdi.

- Điga definitivno ide. Cena je 5.000.0000 evra i sa bonusima bi mogla da bude i 7.000.0000 evra. Dva kluba su u igri, a to su Lans i Kristal palas. Drži se u tajnosti čija će ponuda biti prihvaćena, jer neće ništa da rizikuje uprava dok transfer ne bude gotov, da nešto ne pokvari - objasnio je naš izvor.

Njegovim odlaskom, ostaće upražnjeno jedno mesto na poziciji štopera. Uveliko se priča o dolasku Vanje Drkušića na pozajmicu, ali čak i ukoliko se to desi, Zvezda ima plan koga će da gura na tu poziciju. 

Foto: Starsportphoto

Stefan Leković

 

- Nije još sigurno dolazi li Drkušić, ali ideja je da se na poziciji štopera isforsira mladi Stefan Leković. Odličan je igrač, samo je još mlad i nedostaje mu iskustva. Proveo je godinu dana u Viljarealu B, ali u Zvezdi bi sad mogao da dobije šansu i u Evropi. U budućnosti, to će biti igrač koji će otići za višemilionsku sumu u neku od liga petice - zaključio je naš izvor upućen u dešavanja.

Điga je u Zvezdi debitovao prošle jeseni na "Itihadu" protiv Mančester sitija u 1. kolu Lige šampiona. Ostavio je dobar utisak. Ukupno je za srpskog šampiona nastupao 32 puta i dao jedan gol uz dve asistencije. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Šta se ovo sprema?! Šojgu hitno otputovao u Teheran!
Planeta

Šta se ovo sprema?! Šojgu hitno otputovao u Teheran!

Sekretara ruskog Saveta bezbednosti Sergej Šojgu doputovao je danas u Teheran u radnu posetu Iranu, gde će sa sekretarom iranskog Vrhovnog saveta za nacionalnu bezbednost Alijem Akbarom Ahmadijanom i načelnikom Generalštaba iranskih oružanih snaga Mohamedom Bagerijem razgovarati o bezbednosnoj situaciji na bliskom istoku i saradnji Irana i Rusije, prenela je RIA.

05.08.2024

13:08

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija