• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Z.

05.08.2024

10:45

Skraćen spisak Partizanovih potencijalnih rivala! Evo na koga mogu crno-beli!

Starsportphoto

Partizan

Skraćen spisak Partizanovih potencijalnih rivala! Evo na koga mogu crno-beli!

Podeli vest

Klub iz Humske čeka ishod žreba u Nionu.

Fudbalere Partizana tek očekuje dvomeč sa švajcarskim Luganom u okviru 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope (8. i 15. avgust), ali će svakako pomno pratiti današnje izvlačenje kuglica u sedištu UEFA.

Srpski viceprvak saznao je i imena svih potencijalnih rivala, pošto je spisak u međuvremenu skraćen. Na žrebu za plej-of LE (13.00), crno-beli će imati status povlašćene ekipe, a poslednja prepreka pred ulazak u grupnu fazu mogli bi da im budu sledeći timovi:

* Bešiktaš

* Dinamo Minsk (Belorusija) - Linkoln (Gibraltar)

* Petrokub (Moldavija) - TNS (Vels)

* Jegjelonija (Poljska) – Bodo/glimt (Norveška)

Foto: Starsportphoto

Fudbaleri Partizana

Međutim, ukoliko "parni valjak" ne uspe da eliminiše Lugano, preseliće se u plej-of za Ligu konferencija. Žreb je takođe danas (14.00), a Partizan bi u tom slučaju bio nepovlašćen i mogući rivali su mu:

* Betis (Španija)

* Silkeborg (Danska) - Gent (Belgija)

* Makabi Petah Tikva (Izrael) – Kluž (Rumunija)

* Noa (Jermenija) – AEK (Grčka)

Podsetimo, izabranici Aleksandra Stanojevića su evropsku misiju u novoj sezoni krenuli od 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona, ali ih je tamo deklasirao kijevski Dinamo ukupnim rezultatom 9:2 (6:2, 3:0).


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Šta se ovo sprema?! Šojgu hitno otputovao u Teheran!
Planeta

Šta se ovo sprema?! Šojgu hitno otputovao u Teheran!

Sekretara ruskog Saveta bezbednosti Sergej Šojgu doputovao je danas u Teheran u radnu posetu Iranu, gde će sa sekretarom iranskog Vrhovnog saveta za nacionalnu bezbednost Alijem Akbarom Ahmadijanom i načelnikom Generalštaba iranskih oružanih snaga Mohamedom Bagerijem razgovarati o bezbednosnoj situaciji na bliskom istoku i saradnji Irana i Rusije, prenela je RIA.

05.08.2024

13:08

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija