12.08.2024.

14:22

Foto: acmilan.com

Sport

Ibra 'pecnuo' Pavlovića! Otkrio Srbinu šta da uradi kako bi postao zgodan!

Dolazak srpskog fudbalera Strahinje Pavlovića (23) na "San Siro" dočekan je s oduševljenjem, a zbog ovog transfera posebno je zadovoljan bio čuveni golgeter. Švedski as je po završetku igračke karijere ostao da radi u Milanu, obavlja funkciju savetnika i operativnog partnera i upravo je on bio najzaslužniji za prelazak našeg reprezentativca iz Salcburga.

Mladi štoper priznao je na promociji da je prelomio posle razgovora sa Ibrom. To je bilo ključno da odluči da obuče crveno-crni dres i priključi se saigraču iz državnog tima Luki Joviću.

S druge strane, jedan od najboljih napadača u 21. veku je poručio da je "Pavlović perfektan igrač, agresivan i da ima sportski bezobrazluk, što je ekipi neophodno".

Međutim, sada je Zlatan odlučio da se malo našali na račun popularnog Kalabe i to za vreme promocije centarfora Alvara Morate, koji je stigao iz Atletiko Madrida.

- Milanovi igrači su zgodni, takav je i Alvaro. Moramo da nateramo Strahinju da pusti kosu kako bi i on mogao bude zgodan - rekao je Ibra i izazvao salvu smeha na konferenciji za medije.