17.08.2024.

18:31

Foto: EPA

Sport

Ibrahimović u svom stilu: Ja određujem kada se završava prelazni rok!

Nekada proslavljeni golgeter ove sezone debituje u ulozi funkcionera, ali ga to ne sprečava u davanju izjava kao tokom igračke karijere.

Popularni Ibra govorio je na predstavljanju najnovijeg pojačanja "roso-nera" Jusufa Fofane i osvrnuo se na prelazni rok u italijanskoj Seriji A koja traje do 30. avgusta.

Informer

Ibrahimović u dresu Milana

Trenutno smo na šestom danu od sedam za kreiranje novog Milan. Prelazni rok se završava kada ja to kažem. Tražili smo veznog fudbalera koji će održavati balans ekipe. Fofana je kompletan igrač, koji ume da probije linije rivala, kao i da postigne gol. Bili su dugi pregovori, ali je najvažnije da je Fofana sada sa nama. Doveli smo kičmu za naš tim, stvarno nam se dopada njegov profil i sada je na treneru da izvuče najbolje od njega - rekao je Zlatan.

Milan je do sada, osim Francuza, ozvaničio dolaske Strahinje Pavlovića, Alvara Morate i Emersona Rojala, ali je pred upravom kluba i težak posao produženja ugovora sa igračima koji su na izlaznim vratima.

Informer

Strahinja Pavlović

Naravno, u centru pažnje su Majk Manjan i Teo Ernandez. Ibrahimović umiruje navijače i poručuje da oko dogovora sa pomenutim dvojcem neće biti problema.

U pregovorima smo. Sve je pod kontrolom, sve je ok. Mi znamo šta želimo od njih i oni znaju šta žele od nas. Dogovor bi mogao da bude postignut za minut, možda nešto malo duže, ali sve će biti u redu - mirno je objasnio bivši reprezentativac Švedske.