19.08.2024.

10:28

Foto: EPA Images

Sport

Mihin zet ganuo sve! Postigao prvi gol u karijeri, pa ga posvetio Siniši! (VIDEO)

Đenova je u spektakularnom meču protiv Intera odigrala nerešeno 2:2, ali je Voljakov gol bio više od običnog pogotka – bio je to trenutak pun emocija i sećanja.

Ovaj mladi fudbaler, koji je gradio svoju karijeru kroz nekoliko italijanskih klubova, stigao je do vrha italijanskog fudbala noseći u srcu sećanje na svog tasta, kome je posvetio ovaj važan trenutak.

- Posveta? Definitivno mojoj porodici, mojoj ženi, mojoj ćerki i mom najboljem prijatelju koji me obično 'premlati', ali mi je danas rekao da ću postići gol. I danas sam se osećao čudno, mnogo sam mislio na Sinišu. Čini se i očigledno da se to kažem, ali za mene nije, u posebnim trenucima se osećam veoma blisko s njim. Mislio sam na njega i, kao i uvek, kada mi je potrebno da sebi dam tu snagu, on je taj koji to čini za mene - rekao je Voljako.

Alesandro i Virdžinija, Mihajlovićeva ćerka, očekuju i drugo dete, pa je ovaj gol bio još posebniji za porodicu.

Ovo je bio trenutak koji je pokazao da fudbal nije samo igra, već i mesto gde se isprepliću emocije, sećanja i ljubav prema onima koji su nas zauvek napustili, ali i dalje žive u našim srcima.