• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. V.

17.08.2024

21:30

Đenova spotakla šampione! Interu samo bod na startu Serije A!

EPA

Fudbal

Đenova spotakla šampione! Interu samo bod na startu Serije A!

Podeli vest

Fudbaleri Đenove uspeli su da odole aktuelnom prvaku Serije A i da odigraju 2:2 u prvom kolu sa Interom.

Kako je moglo biti, i bod je odličan ishod za "nero-azure" iako su imali prednost do poslednjih minuta utakmice.

So na ranu dodatno utrljava činjenica da su sami krivi za "prosute" bodove u Đenovi, tačnije krivicom Jana Biseka. 

Foto: AP/Photo

Markus Tiram razočaran

Mladi nemački štoper je jako loše reagovao na jednu loptu i umesto glavom, zahvatio je rukom. Sudija je odmah oko sebe imao fudbalere domaćih koji su insistirali na najstrožoj kazni, koju je ovaj, posle konsultacije sa VAR sobom i dosudio.

Žunior Mesijas je preuzeo na sebe odgovornost i stao oči u oči sa sjajnim Zomerom. Fantastični golman švajcarske reprezentacije je uspeo da odbrani, ali se odbitak srećno vratio Brazilcu, pa je ovaj sproveo loptu u mrežu.

Foto: AP/Photo

Jan Zomer

Posebno brine navijače Intera jako loše izdanje Lautara Martineza. Delovalo je da napad na svojim leđima nosi mladi Markus Tiram, bez ikakve pomoći Argentinca.

Upravo je reprezentativac Francuske sa dva pogotka izjednančio, a onda i doneo prednost moćnom timu sa "Đuzepe Meace", nakon gola Alesandra Voljaka.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

Novinarka otkrila pakleni plan! Cilj Zapada je da se oslabi vlast kako bi lakše uticala na nju (VIDEO)
Politika

Novinarka otkrila pakleni plan! Cilj Zapada je da se oslabi vlast kako bi lakše uticala na nju (VIDEO)

Detaljna analiza koju je sprovelo Ministarstvo odbrane Kine pod nazivom "Nacionalna zadužbina za demokratiju: šta je to i šta radi" otkriva da se organizacija NED dugo bavila režiranjem državne vlasti u drugim zemljama, mešanjem u unutrašnje stvari drugih zemalja, podsticanjem podela i konfrontacije, zavaravanjem javnog mnjenja i vršenjem ideološke infiltracije, sve pod izgovorom promovisanja "demokratije"

17.08.2024

19:08

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija