26.08.2024.

22:07

Foto: FK Napredak Kruševac

Sport

Fudbaler Napretka se oglasio posle sramnog poteza! Izvinjavam se Vojvodini, to je interna šala

Napadač Kruševljana je u nedelju uveče pogotkom u 96. minutu doneo pobedu svom timu i to nad Vojvodinom od 2:1, ali je onda usledio sramotni potez. Naime, Šarić je posle pogotka otrčao do klupe "lala" i uhvatio se za međunožje, a tom prilikom je i nešto dobacio. Fudbaler Napretka je zbog ružnog gesta zaradio direktan crveni karton. 

Dan kasnije oglasio se klub iz Kruševca iu kojem je najoštrije osudio ponašanje svog fudbalera i istakao da će on biti i sankcionisan. Takođe, na klupskom sajtu je objavljeno i javno izvinjenje Šarića. 

"Onakvo ponašanje ne priliči Napretkovom prvotimcu. Naneo sam veliku štetu klubu i ostavio saigrače na cedilu. I sebi sam naudio, jer sam svestan da ću biti kažnjen, zasluženo. Iskreno se kajem i izvinjavam svima u Napretku, celokupnoj sportskoj javnosti, ali i FK Vojvodina, jer ružan gest nije bio upućen klupi domaćina, kako su pojedini mediji preneli, već saigračima na tribini, zbog naše interne šale. Na kraju je sve dobilo potpuno drugačiju konotaciju i tek kada sam video snimak shvatio sam koliko ružnu sliku sam poslao", rekao je Marko Šarić, a preneo klupski sajt.