• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. V.

25.08.2024

23:33

Prostačko ponašanje fudbalera Napretka! Dao evrogol, pa se hvatao za međunožje (VIDEO)

Printscreen You Tube

Fudbal

Prostačko ponašanje fudbalera Napretka! Dao evrogol, pa se hvatao za međunožje (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Napretka posle prave drame pobedili su Vojvodinu sa 2:1 u šestom kolu Superlige Srbije, ali je meč ostao u senci skandoloznog ponašanja heroja domaćih Marka Šarića.

Ekipa iz Kruševca do trijumfa u Bačkoj Topoli stigla u 96. minutu kada je pomenuti Šarić postigao pogodak za televizijske špice. Gosti su presekli napad "lala", loptu pred protivničkim šesnaestercem uzeo je Stefan Bukorac i vukao kontru više od 40 metara. On je potom na desnoj strani uposlio Šarića, koji je odlučio da tuče sa nekih 15 metara iskosa i poslao je bombu pod prečku Novosađana i rešio utakmicu, ali i napravio ružan gest.

Napadač Kruševljana je tada otrčao ka protivničkoj klupi, a onda prostačkim gestom, hvatajući se za međunožje, provocirao Novosađane. 

Ovakav sraman ispad nije prošao nekažnjeno, pošto je sudija Dejan Trifiković posle asistencije iz VAR sobe pokazao Šariću direktan crveni karton. 

Prethodno, Napredak je poveo golom Mihajla Petkovića u 59. minutu, ali je samo dva minuta kasnije Vojvodina izjednačila preko Zadija Serija. 

"Voši" je ovo treći poraz u Superligi Srbije, uz jedan trijumf i remi, pa su trenutno pri dnu tabele sa četiri boda. S druge strane, Kruševljani imaju po dve pobede, dva poraza i dva remija i trenutno su na osam bodova. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Evropa će tek biti napadana, sve je pripremljeno za brutalan odnos migranata prema domaćinima! Amerika koristi NATO za ispunjavanje svojih ciljeva širom sveta! (VIDEO)
Live TV

Evropa će tek biti napadana, sve je pripremljeno za brutalan odnos migranata prema domaćinima! Amerika koristi NATO za ispunjavanje svojih ciljeva širom sveta! (VIDEO)

Teroristička Islamska država preuzela je juče odgovornost za napad u petak uveče u nemačkom gradu Zolingenu, kada je napadač nožem ubio tri osobe i ranio osmoro. Kakva je sudbina Starog kontinenta i da li će evropljane koštati to što su u svoje države primili ogroman broj migranata? Na ovu temu za Informer TV govorio je akademik profesor dr Dragan Radenović u emisiji "Info dan".

25.08.2024

16:28

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija