• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. V.

25.08.2024

21:33

Nole stigao na trening u neviđenom izdanju i to sve zbog olimpijskog zlata (FOTO/VIDEO)

Reuters

Novak Đoković

Nole stigao na trening u neviđenom izdanju i to sve zbog olimpijskog zlata (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Najbolji srpski teniser Novak Đoković vrši poslednje pripreme pred početak Ju-Es opena na kojem će braniti titulu.

Đoković se već nekoliko dana uveliko sprema za izazove u Njujorku i vredno trenira, a danas je imao jedan od poslednjih treninga pred početak takmičenja na poslednjem grend slemu u sezoni. 

Nole je trenirao na stadionu "Artur Eš", gde se okupio veliki broj navijača kako bi gledali najboljeg svih vremena, a jedan detalj je svima posebno zapao za oko. Naime, Đoković se na terenu pojavio sa specijalno dizajniranom torbom za rekete i to u zlatnoj boji. Kompanija "Hed" odlučila je da napravi za srpskog asa posebnu torbu inspirisanu osvojenim olimpijskim zlatom na Igrama u Parizu. 

 

Đoković se nije odvajao od svoje zlatne torbe i sa ponosom je nosio, želeći svima da pokaže ko je olimpijski šampion. 

Foto: profimedia

 

 

Srpski as takmičenje na Ju-Es openu počinje u noći između pondeljka i utorka oko 2.30 časova po srednjeevropskom vremenu, a prvi rival biće mu kvalifikant iz Moldavije Radu Albot, trenutno 138. igrač na ATP listi. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Evropa će tek biti napadana, sve je pripremljeno za brutalan odnos migranata prema domaćinima! Amerika koristi NATO za ispunjavanje svojih ciljeva širom sveta! (VIDEO)
Live TV

Evropa će tek biti napadana, sve je pripremljeno za brutalan odnos migranata prema domaćinima! Amerika koristi NATO za ispunjavanje svojih ciljeva širom sveta! (VIDEO)

Teroristička Islamska država preuzela je juče odgovornost za napad u petak uveče u nemačkom gradu Zolingenu, kada je napadač nožem ubio tri osobe i ranio osmoro. Kakva je sudbina Starog kontinenta i da li će evropljane koštati to što su u svoje države primili ogroman broj migranata? Na ovu temu za Informer TV govorio je akademik profesor dr Dragan Radenović u emisiji "Info dan".

25.08.2024

16:28

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija