Autor: S. M.

29.08.2024.

13:30

Foto: Starsportphoto

Sport

Ovo je katastrofa, ali verujemo Stanoju! "Grobari", izvinite! Fudbaleri Partizana u očaju (VIDEO)

Klub iz Humske ponovo je završio evropsku sezonu već u avgustu i po drugi put zaredom neće igrati u grupnoj fazi nekog UEFA takmičenja.

Crno-beli su sinoć u gostima, kao i u Beogradu prošle nedelje, ponovo poraženi od Genta sa 1:0 (0:0) u plej-ofu za Ligu konferencija, pa su se na taj način neslavno oprostili od međunarodne scene. Da stvar bude još gora, ispisali su i negativan rekord, pošto su prethodno eliminisani u kvalifikacijama za Ligu šampiona i Ligu Evrope, što im se nikada u istoriji nije dogodilo.

Natho je za klupski sajt nakon poraza rekao da veruju treneru Aleksandru Stanojeviću.

- Nema se šta dobro reći. Imamo mnogo stvari da uradimo da možemo da dokažemo da vredimo. Verujemo treneru i stručnom štabu, uradiće šta treba da se pokažemo naredne sezone, ali u ovom momentu zavisi od nas igrača, moramo da se potrudimo - rekao je Natho.

Mujakić je bio brutalno iskren i naglasio da je utakmica u Superligi protiv Vojvodine u nedelju (21.05) prilika da se bar malo iskupe za eliminaciju.

- Veliko razočaranje, velika tuga. Iskoristio bih priliku da se koliko toliko izvinim navijačima. Nedostaje nam publika generalno, ali na kraju krajeva sve se svodi na nas. Ovo što se desilo je katastrofa. Nema druge nego da se fokusiramo na ligu, u nedelju mora biti u našu korist, da koliko toliko opravdamo ugled kluba - jasan je Mujakić, dok je Severina dodao da moraju uraditi sve da osvoje Superligu.