29.08.2024.

16:35

Foto: AP/Photo

Sport

Petrović napustio Čelsi! Već je poznato gde će srpski golman nastaviti karijeru! (FOTO)

Nakon što je stigao iz Nju Ingland Revolušna, Petrović je imao priliku da se dokaže u engleskoj Premijer ligi, ali je, na kraju, londonski klub odlučio da ga pozajmi.

Prema informacijama koje je izneo Fabricio Romano, Petrović će do kraja sezone igrati za Strazbur u Francuskoj, a ovaj potez se očekivao zbog velikog broja golmana koje Čelsi ima pod ugovorom.

Odlazak u Strazbur predstavlja priliku za srpskog golmana da dobije potrebne minute na terenu, što mu može pomoći da se još više razvije i možda se vrati u Englesku sa većim iskustvom.

Ova vest dolazi u trenutku kada je i Kepa Arizabalaga napustio Čelsi, što dodatno naglašava potrebu londonskog kluba da potpuno promeni svoje golmanske opcije. Sa devet golmana pod ugovorom, odlazak Petrovića nije iznenadio mnoge, ali će svakako biti zanimljivo pratiti njegov napredak u Francuskoj.

Petrović, koji je rodom iz Čukaričkog, prešao je veliki put od srpske Superlige do Premijer lige u relativno kratkom vremenu, što je dokaz njegovog kvaliteta i potencijala.