07.09.2024.

16:18

Foto: fss

Sport

"Orlovi" stigli u Kopenhagen! Kapetan ih iznenadio tokom leta, navijači ih čekali na aerodromu! (VIDEO)

Delegacija na čelu sa Draganom Stojkovićem Piksijem jutros je oko 7:30 časova čarter letom krenula put Kopenhagena, a za prijatan dvočasovni let pobrinuo se kapetan aviona, koji se u dva navrata obratio selektoru i igračima.

- Želeo bih da vam se zahvalim na izdanju koje ste prikazali protiv Španije. Hvala vam mnogo, vratili ste nam osmeh na lice, učinili ste nas ponosnim protiv selekcije koja je najbolja u Evropi. Želimo vam da nastavite u istom stilu, da nas ponovo obradujete. Srećno protiv Danske - poručio je kapetan aviona.

Po sletanju u dansku prestonicu, ekipu je na aerodromu dočekao veliki broj navijača, koji su se fotografisali sa njima i tražili autograme. 

Konferencija za medije biće održana u 17.30 časova, a pola sata kasnije počinje poslednji trening pred sutrašnji duel.

"Orlovi" su u prvom kolu odigrali vanserijsku utakmicu protiv Španije, aktuelnog prvaka Evrope, pre svega u odbrani, te su uspeli da sačuvaju svoju mrežu i konačnim rezultatom 0:0 dođu do zlata vrednog boda.

Srbiju sutra očekuje susret sa Danskom, koja je u prvom meču bila bolja od Švajcarske sa 2:0, čime su Skandinavci došli do prve pozicije u našoj grupi.