09.09.2024.

05:30

Foto: Starsportphoto

Sport

Piksi odlazi, rasturili su nas, bole me oči... Navijači ljuti, bljuju vatru posle poraza (FOTO)

Remi bez golova sa "furijom" ulio je nadu navijačima da desetkovani "orlovi" možda mogu i do pobede protiv Danaca. Podsećamo, iz reprezentacije se povukao Dušan Tadić, dok su Aleksandar Mitrović i Sergej prijavili povrede, dok je Dušan Vlahović izostao iz privatnih razloga.  Zbog povreda su odustali odustali i Miloš Veljković, Nemanja Maksimović, Mihailo Jovanović i Aleksa Terzić. I bez glavnih asova podmlađen tim je odoleo Špancima na "Marakani", ali ne i Dancima. 

Ne može Srbija do gola, pa ne može. Ne samo do gola, nego ni do čestite prilike da zatrese mrežu rivala. "Orlovi" su od početka Evropskog prvenstva u Nemačkoj odigrali pet utakmica i postigli samo jedan gol! I to protiv Slovenije u nadoknadi vremena, kada nas je Luka Jović ostavio u životu.

Očekivano, navijači Srbije bili su izuzetno nezadovoljni nakon utakmice, mnogi su se pitali da li bi Srbija dala gol da se utakmica igra još 90 minuta i pozvali su selektora Dragana Stojkovića da podnese ostavku.  Pljušte kritike na račun ekipe, a posebno selektora Stojkovića, na društvenim mrežama.

Informer

"Nek ovaj Piksi proba jednom u životu da promeni formaciju, jer mi za ovo sranje nemamo adekvatne igrače. Ja ne znam koja je naša svrha u ovoj našoj igri i satro "tranziciji" kad mi rešenja u napadu nemamo, krene pa stane, kao kerovi izgledamo na terenu",  jedan je od komentara na društvenim mrežama.

Informer

Besni su navijači na Luku Jovića.

Informer

Informer

Mole Dušana Vlahovića da se vrati u reprezentaciju, ovog puta ga nije bilo, kako je naveo, zbog privatnih problema.

Informer

Informer

"Danski selektor prvi put preuzme ekipu i rasture nas igrom, rezultatski smo još dobro prošli , mi čekamo godinama da damo gol...u Evropi već služimo kao džak za udaranje ...igrali jednu nerešenu kući protiv Španaca i raskokodakao se Piksi ko da je uz'o svetsko. Smešna priča".

"Koliko smo mi loše igrali protiv Danaca, Piksi ne zna sta je pobeda već duže vreme, bezopasni smo u napadu, jednu krštenu šansu protiv Danaca nismo stvorili".