14.09.2024.

06:14

Foto: printscreen

Sport

Sprema se haos! "Torcida" zapalila stadion i najavila dolazak u Beograd (VIDEO)

Nedavno je jedan navijač Benfike najavio da će pristalice Hajduka pružiti pomoć navijačima Benfike koja 19. septembra gostuje na "Marakani" u Ligi šampiona. Splićani su po svemu sudeći iz Zagreba najavili da dolaze i u Beograd.

Na tribinama je uz najvatrenije pristalice kluba iz Splita bila i navijačka grupa Benfike, "no name boys", koji su inače "bratska" grupa sa "torcidom". U jednom momentu su razvili šetalicu, na kojoj su se našla imena upravo pomenute dve navijačke grupe. 

Derbi je čak u drugom poluvremenu prekinut na desetak minuta zbog ogromne bakljade "torcide". Navijači Hajduka zapalili su nekoliko desetina baklji, a veliki broj njih je završio u terenu.
 

Videćemo da li će zaista navijači Hajduka biti na "Marakani". Potencijalno nas čeka navijački haos ukoliko hrvatski navijači dođu u Beograd. 

- Moj prijatelj je razgovarao s drugom iz "torcide", mislim da će ići s nama u Beograd na utakmicu Lige šampiona sa Crvenom zvezdom. Biće to vruć dan u Srbij. Očekujem da ćemo sa sastati s navijačima Hajduka i da će biti s nama u Beogradu. Mislim da hoćemo. Oni su nam prijatelji od devedesetih godina, od nesreće u kojoj su tri naša člana izgubila život. Veliki prijatelji... - rekao je nedavno za hrvatske medije navijač Benfike.